Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[ 80 B4 ABK 2.0 E ] brak oświetlenia baganika-zwarcie

newerafan
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: newerafan » 13 maja 2009, 12:18

A może być to związane z pompką bo dziś pod szedłem do samochodu i i zamek centralny nie zareagował mi tylko zamknęły mi się drzwi kierowcy powciskałem wszystkie bolczyki zamknąłem drzwi otworzyłem i centralka zareagowała a nieraz jest tak że jak otwieram drzwi kluczykiem wyjdzie mi tylko bolczyk kierowcy a jak pociągnę za klamkę i otworzę drzwi otworzą się wszystkie i chyba mi sie zdaje ze to ma coś powiązane z tą lampką czy to da coś te przeczyszczenie?

Awatar użytkownika
basu
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: basu » 13 maja 2009, 12:25

Auta nie są nowe i tam też mogło ci coś zaśniedzieć na stykach. Mogły tez się porobić "zimne luty" w pompce. Najpierw wyczyść styki na pompce i jeśli nie pomoże to zajrzyj do środka - popraw luty i powinno być oko.

Awatar użytkownika
trevor
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: trevor » 13 maja 2009, 12:27

to ja podepnę się pod temat. Świeci mi się światło bagażnika jak są włączone światła pozycyjne, gdzie leży przyczyna. Gdy światła się nie świecą a ja otwieram klapę bagażnika - światełko się nie zapala :-x

newerafan
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: newerafan » 13 maja 2009, 12:37

<ok> postaram się i odezwę się :-)

[ Dodano: 2009-05-16, 00:50 ]
Koledzy pada mi chyba jednak pompka dmuchałem w nią i zdaje mi sie ze nie powinna przepuszczać powietrza no i z tym światełkiem też problem jak dmuchałem w wężyk i wciągałem do siebie zamki zamykały się i otwierały bez problemu więc wina będzie chyba pomki dziwi mnie to ze raz jest ok a jak postoi dłużej to chyba tak się dzieje może mi ktoś podać numery pompki? jaka ona jest do sedana Audi 80 B4 94r i jeszcze jedno ta pompka jest firmy HELLA a nie powinna być VDO? a może ktoś zna sposub na jej naprawienie?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Oświetlenie wewnętrzne i zewnętrzne”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl