[ 80 B4 ABK 2.0 E ] brak oświetlenia baganika-zwarcie
A może być to związane z pompką bo dziś pod szedłem do samochodu i i zamek centralny nie zareagował mi tylko zamknęły mi się drzwi kierowcy powciskałem wszystkie bolczyki zamknąłem drzwi otworzyłem i centralka zareagowała a nieraz jest tak że jak otwieram drzwi kluczykiem wyjdzie mi tylko bolczyk kierowcy a jak pociągnę za klamkę i otworzę drzwi otworzą się wszystkie i chyba mi sie zdaje ze to ma coś powiązane z tą lampką czy to da coś te przeczyszczenie?
<ok> postaram się i odezwę się
[ Dodano: 2009-05-16, 00:50 ]
Koledzy pada mi chyba jednak pompka dmuchałem w nią i zdaje mi sie ze nie powinna przepuszczać powietrza no i z tym światełkiem też problem jak dmuchałem w wężyk i wciągałem do siebie zamki zamykały się i otwierały bez problemu więc wina będzie chyba pomki dziwi mnie to ze raz jest ok a jak postoi dłużej to chyba tak się dzieje może mi ktoś podać numery pompki? jaka ona jest do sedana Audi 80 B4 94r i jeszcze jedno ta pompka jest firmy HELLA a nie powinna być VDO? a może ktoś zna sposub na jej naprawienie?
[ Dodano: 2009-05-16, 00:50 ]
Koledzy pada mi chyba jednak pompka dmuchałem w nią i zdaje mi sie ze nie powinna przepuszczać powietrza no i z tym światełkiem też problem jak dmuchałem w wężyk i wciągałem do siebie zamki zamykały się i otwierały bez problemu więc wina będzie chyba pomki dziwi mnie to ze raz jest ok a jak postoi dłużej to chyba tak się dzieje może mi ktoś podać numery pompki? jaka ona jest do sedana Audi 80 B4 94r i jeszcze jedno ta pompka jest firmy HELLA a nie powinna być VDO? a może ktoś zna sposub na jej naprawienie?