Audi80B3 Sprzedana....The End
Racja tez fakt hehezjawa pisze:Siatka nawet nawet, przynajmniej nikt Ci kratek nie ukradnie
W kanapie pod materiałme powinieneś mieć dziurki na zagłówki jak są to nie ma problemu z mocowaniem musisz tylko je usztywnic jak nie masz prowadnic u mnie było zmieniane bez prowadnic bardziej trudne dla mnie było zdobyć zagłówki 6 miesięcy szukałemzjawa pisze:Powiedz czy dużo zabawy żeby założyć zagłówki z tyłu? W kanapie są mocowania do nich?
Na drugi tydzień myśłe bede wymieniał sprężynki i odrazu nieszczęsne tuleje tylnej belki więc spokojnie.... 8-)zjawa pisze:Aha Dlaczego sprężyny leżą w garażu a nie na aucie?
Dla mnie to dużo zakupić 17'' nie wszystkich stać widocznie.....duo pisze:koła jak koła .. nic szalonego poza tym, że 17"
No widocznie nie wszyscy są ideałami i nie maja kapuchy jak ty i nie kupiją 3 kawałków plasticzku za 400 zł ...lepiej mieć to niż rdze na masce a propo...duo pisze:pakiet S2 tzn ? coś wiecej jest czy tylko ten zderzak z siatexem ?
co wy wszyscy spięci ..
po pierwsze .. nie ważne za ile się ma koła tylko jak one pasują do auta nie każdy musi śmigać na th linach .. założyć aby założyć byle większe i szersze ?
po drugie .. bądź konsekwentny skoro piszesz pakiet to ja sie pytam o niego co dla Ciebie znaczy pakiet ? czy niekomplenty zderzak jest pakietem S2 ?
co do rdzy .. to lepiej ją mieć zaplanowaną niż pseudoładnie polakierowane exbite auto :mrgreen:
po pierwsze .. nie ważne za ile się ma koła tylko jak one pasują do auta nie każdy musi śmigać na th linach .. założyć aby założyć byle większe i szersze ?
po drugie .. bądź konsekwentny skoro piszesz pakiet to ja sie pytam o niego co dla Ciebie znaczy pakiet ? czy niekomplenty zderzak jest pakietem S2 ?
co do rdzy .. to lepiej ją mieć zaplanowaną niż pseudoładnie polakierowane exbite auto :mrgreen: