[B4 1.9 TDI]by DYZIO/Białe kołpaki (Bolero 17")str. 1 i
No trzeba temat odbudować bo są już duże braki <ok> Tylko czasu nie mam za rezaniem :mrgreen: Ale jeszcze żadne konkrety narazie gratów jest cały garaż <ok> A teraz robiłem prace remontowe czyli regeneracja pompy hamulcowej i wymiana płynu hamulcowego. Myślę że gdzieś za tydzień lub 2 będę mógł się pochwalić czymś grubszym <ok>Ej no ziom co Ty tak próżnujesz w sen zimowy zapadłeś? Chwal się co tam rezasz grubo bo nic Cie nie słychać, no i może byś temat swój odbudował?
Pozdro
13.05.2009
Długo mnie nie było na forum bo troszkę zalatany jestem i nawet nie mam kiedy nowych fotek porobić ale daje teraz jedną jak wygląda na dzień dzisiejszy mój środeczek czyli dołożone zostały parapety z 95r (których długo szukałem z ciemnym dołem) i podświetlana gałka
I nie myślcie że leniuchuję cały czas zbieram graty tylko z tym czasem Zderzak z wmontowanymi spryskiwaczami już dawno czeka na lakier Ale obiecuję poprawę <ok> i napewno nie zamierzam sprzedać swojej niuni <nono>
[ Dodano: 2009-05-13, 11:20 ]
maniekmac, a ciebie widzę na niedzielnym zlocie tam gdzie zawsze o tej samej porze a to gdzieś się zaszyłeś i cie nie widać Pozdro bracie
Długo mnie nie było na forum bo troszkę zalatany jestem i nawet nie mam kiedy nowych fotek porobić ale daje teraz jedną jak wygląda na dzień dzisiejszy mój środeczek czyli dołożone zostały parapety z 95r (których długo szukałem z ciemnym dołem) i podświetlana gałka
I nie myślcie że leniuchuję cały czas zbieram graty tylko z tym czasem Zderzak z wmontowanymi spryskiwaczami już dawno czeka na lakier Ale obiecuję poprawę <ok> i napewno nie zamierzam sprzedać swojej niuni <nono>
[ Dodano: 2009-05-13, 11:20 ]
maniekmac, a ciebie widzę na niedzielnym zlocie tam gdzie zawsze o tej samej porze a to gdzieś się zaszyłeś i cie nie widać Pozdro bracie
Super srodeczek, na żywo wyglada jeszcze lepiej... no i jak sie siedzi :mrgreen: