[Opole] Spot-Eksperss 17.05.2009r.
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
[Opole] Spot-Eksperss 17.05.2009r.
Witam!
Pomysł kieruje głównie do ludzi z Opola(z racji zaskakująco szybkiego terminu... ale nie tylko,wbija kto chce,ma chęć,chwile czasu i nie leży akurat obrzarty przed TV... )
Widze że w ostatnim czasie przybyło pare osób z Opola i okolic.
Niestety nie wszyscy się znamy i rozpoznajemy na ulicy...dlatego też proponuje spodkać się w niedziele ok.19:00 pod Karolinką a konkretniej parking na prawo czyli Leroy-Merlin luzniejsze miejsce.
P.S.Labek tylko nie pisz... już ty wiesz co :lol: w boży dzień nie ma "ładowania" bo w pracy będzie "nie lubie poniedziałków..." :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dobra piszcie kto się pojawi...żebym wiedział czy w niedziele nie będe tylko ja i parkingowi?ochroniarze z pytaniami:"Kiedy Pan sobie pojedzie..."-Zimą pytanie to byo wręcz obowiązkowe :mrgreen:
Pomysł kieruje głównie do ludzi z Opola(z racji zaskakująco szybkiego terminu... ale nie tylko,wbija kto chce,ma chęć,chwile czasu i nie leży akurat obrzarty przed TV... )
Widze że w ostatnim czasie przybyło pare osób z Opola i okolic.
Niestety nie wszyscy się znamy i rozpoznajemy na ulicy...dlatego też proponuje spodkać się w niedziele ok.19:00 pod Karolinką a konkretniej parking na prawo czyli Leroy-Merlin luzniejsze miejsce.
P.S.Labek tylko nie pisz... już ty wiesz co :lol: w boży dzień nie ma "ładowania" bo w pracy będzie "nie lubie poniedziałków..." :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dobra piszcie kto się pojawi...żebym wiedział czy w niedziele nie będe tylko ja i parkingowi?ochroniarze z pytaniami:"Kiedy Pan sobie pojedzie..."-Zimą pytanie to byo wręcz obowiązkowe :mrgreen:
Mogłeś to pisać w spotach, bo niedlugo tutaj bedzie miliard tematów.
Hmmm jakby to powiedziec w sobote jest chlane na bank a w niedziele mój ojciec ma urodziny wiec niewiem czy nie bedzie chlane 2 dni :mrgreen: Ale może będe w stanie, niechce obiecywac, bo wiadomo na urodzinach ojca trzeba byc, nie wspominajac o BETONIE MAX
P.S.
Ja pije zawsze jak jest okazja, jak nie ma okazji tez pije.
Poprostu I<3 alkohol <pijak> <yes> <wodka> stąd mój awatar.
Hmmm jakby to powiedziec w sobote jest chlane na bank a w niedziele mój ojciec ma urodziny wiec niewiem czy nie bedzie chlane 2 dni :mrgreen: Ale może będe w stanie, niechce obiecywac, bo wiadomo na urodzinach ojca trzeba byc, nie wspominajac o BETONIE MAX
P.S.
Ja pije zawsze jak jest okazja, jak nie ma okazji tez pije.
Poprostu I<3 alkohol <pijak> <yes> <wodka> stąd mój awatar.
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
to prawda, ja się dziwiłem, że od kilku dni nic się nie dzieje na forum, a to poprostu nowy temat otwarty. Dam wpisy w tamte tematy żeby inni też nie myśleli że tu cisza.labek pisze:Mogłeś to pisać w spotach, bo niedlugo tutaj bedzie miliard tematów.
Na mnie raczej możecie liczyć w niedzielę o 19.
6-7 w Nysie będę na bank, choćby na wieczór i wjazd jak uda nam się zrobić <urodziny>
I po co I po co ??Glinu pisze:to prawda, ja się dziwiłem, że od kilku dni nic się nie dzieje na forum, a to poprostu nowy temat otwarty. Dam wpisy w tamte tematy żeby inni też nie myśleli że tu cisza.labek pisze:Mogłeś to pisać w spotach, bo niedlugo tutaj bedzie miliard tematów.
Ja tez w niedziele chyba na 1/4 uderzam, bo możliwe że moja dziewczyna bedzie tam pracować ale nie wiadomo jeszcze <ok>
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
Jezu...ludzie litości jak na targu..."a po co to a po co tamto a lepiej w tym temacie a nie w tamtym..." chciałem założyć temat to założyłem nie spodoba się moderatorom to wystrzelą w kosmos i tyle.
Jak będzie osobny temat na ekspresowe spoty to nie zaszkodzi,czasem warto spotkać się na szybko na chwile,czasem ktoś ma jakiś problem z autem czy cuś Poprostu zjechać się na 30min bez planowania przez tydzień.
A jak wszysko będzie w jednym temacie to potem toczą się równolegle 2-3 rozmowy na różne tematy w tym samym temacie...
Jak będzie osobny temat na ekspresowe spoty to nie zaszkodzi,czasem warto spotkać się na szybko na chwile,czasem ktoś ma jakiś problem z autem czy cuś Poprostu zjechać się na 30min bez planowania przez tydzień.
A jak wszysko będzie w jednym temacie to potem toczą się równolegle 2-3 rozmowy na różne tematy w tym samym temacie...