[B4 2.6 Quattro Avant] Avant by flgmnft
-
- Audi 80 Klub
Ajj widzicie Panowie, dzieki za mile slowa. Ale Audi jest aktualnie rozbite, od walentynek dokladnie. Caly lewy przod rozbity, samochodzik sie robi i bedzie pelen sil za moze 2 tyg, wtedy tez pokaze wszystkie zdjecia. Spalanie jak narazie przy ostrej jezdzie wynioslo 15, komforcik mily, naprawde fajnie sie mi nim jezdzi. A mocy jak zawsze po pewnym czasie bedzie kazdemu malo...
Tak mi Audika poskladali. Powiem ze jestem zadowolony. Instalacje elektryczna sam latalem, w sumie nie bylo duzo zabawy, wszystko dziala jak nalezy.
Pare fotek
Od miesiaca audika ma juz zalozona instalacje LPG BRC. Bylem przeciwnikiem tego rozwiazania ale przekonalem sie do tego.
[ Dodano: 2009-05-16, 11:31 ]
Miesiac trwalo zanim polamowalem samochodzik oto efekty. Mozna powiedziec swiezo odebrana od lakiernika. Narazie dysponuje takimi zdjeciami z telefonu, aparat niestety zmarl smiercia naturalna.
Pare fotek
Od miesiaca audika ma juz zalozona instalacje LPG BRC. Bylem przeciwnikiem tego rozwiazania ale przekonalem sie do tego.
[ Dodano: 2009-05-16, 11:31 ]
Miesiac trwalo zanim polamowalem samochodzik oto efekty. Mozna powiedziec swiezo odebrana od lakiernika. Narazie dysponuje takimi zdjeciami z telefonu, aparat niestety zmarl smiercia naturalna.