[B3/B4 Sedan] Naprawa wiązki pokrywy bagażnika
no mam nadzieję
w każdym razie rankiem zerknąłem szybko na klapę i znalazłem załamanie czarnej koszulki w której biegną żyłki...z lewej strony tak jak mówisz, zaraz za tym podnośniczkiem od klapy
więc mam nadzieję że to to :oops: może uda mi się to jakoś szybko sklekocić przed technicznym a w wolny weekedn zajmę się tym porządnie :mrgreen:
jak Ty IC69 i Koledzy <ok>
w każdym razie rankiem zerknąłem szybko na klapę i znalazłem załamanie czarnej koszulki w której biegną żyłki...z lewej strony tak jak mówisz, zaraz za tym podnośniczkiem od klapy
więc mam nadzieję że to to :oops: może uda mi się to jakoś szybko sklekocić przed technicznym a w wolny weekedn zajmę się tym porządnie :mrgreen:
jak Ty IC69 i Koledzy <ok>
Chłopaki ja mam taka sugestie w zwiazku z tym ze ta wiazka sie przerywa od najzwyklejszego otwierania i zamykania klapy bo normalne ze kable sie gna i pekaja w koncu. ja jak juz wszystko polutowalem i poizolowalem to na miejsce laczenia zalozylem gumowy waz ktory wszystko usztywnil a jego srednica jest taka ze ciasno wchodzi na przewod , teraz nie zagniata sie to az takpo zamknieciu klapy, jak komus laczenie wyszlo w miejscu gdzie przewod sie nie zgina to nie ma tego problemu u mnie juz ktos polaczyl kable idealnie na zagieciu kolo zawiasu.
podpinam się
Czy ktoś z forum, ma rozrysowane kolorek po kolorku z kabelek po kabelku.
Postanowiłem byc sprytny i zamieszałem w podłączeniu.
Teraz permamentnie nie mam wstecznego <urodziny>
zostały mi dwa kable z napięciem??? <mikolaj>
Znacie przeznaczenie koloru, bo mnie zamieszały :idea:
Postanowiłem byc sprytny i zamieszałem w podłączeniu.
Teraz permamentnie nie mam wstecznego <urodziny>
zostały mi dwa kable z napięciem??? <mikolaj>
Znacie przeznaczenie koloru, bo mnie zamieszały :idea:
no na prawdę super opis <ok> szkoda że wcześniej nie znałem tego forum bo tak to bym wiedział dlaczego nie świeci ani przeciwmgłowe ani też wsteczne :mrgreen: ale naprawa tej usterki nie wyniosła zbyt drogo więc nie ma się czym martwić, a problem był dokładnie taki sm jak wyżej opisany
podziękowania dla kolegi
podziękowania dla kolegi