Witam;
Kulam się B4 od 4lat i w sumie od jakiegoś czasu strasznie ją boli czop wału korbowego ale 80tys. ze mną przejechała ile przejedzie? zobaczymy moje pierwsze własne autko reprezentuję Nową Sól oraz Poznań;
Witam. Nazywam się Mariusz jestem posiadaczem Audi 80 1.9 TDI 90PS z roku 1995 od nie dawna, pochodze z okolic Białegostoku. Pozdrawiam wszystkich klubowiczów
Witam. Nazywam się Krzysiek posiadam Audi 80 B4 2.0 ABK 115 koników, pochodze z okolic tarnowa o klubie dowiedziałem się z neta :oops: :oops: :oops: pozdrawiam
Witam wszystkich klubowiczów!!
Nazywam się Maciek...pochodzę z Hrubieszowa ale na tygodniu przebywam w Lublinie.
Jestem posiadaczem Audi 80 B3 1.8B+LPG 91r.
Na stronkę trafiłem serfując na necie :mrgreen:
Pozdrawiam posiadaczy Audiczek
Witam. N imie mam Kamil pochodzę z Chełma mam Audi 80 b3 sedan 1.9 diesel. O stronce dowiedziałem sie gdy szukałem opini o autku. pozdrawiam wszystkich
Witam kolegów
Jestem Rafał, pochodzę z miejscowości Zawada (obok Zamościa). Mam 80 B4 2.0+ LPG 93 rok, 115 kucyków o stronce dowiedziałem się od znajomego.
Pozdrawiam klubowiczów
Witam wszystkich.Od dwóch dni jestem posiadaczem b4 2.0 16v ACE z instalacją gazową. szukałem troche informacji na temat tego autka i silnika i dotarłem tutaj. :mrgreen:
witam wszystkich Klubowiczow, jestem z Olsztyna, jezdze B4 ABT w automacie z 1994. Forum znalazlem przypadkiem szukajac mozliwych przyczyn nadmiernego zuzycia paliwa, mam nadzieje ze ktos pomoze, jeszcze raz pozdrawiam wszystkich
Witam wszystkich klubowiczów
z tej strony
Mateusz z Lublińca
niestety jeszcze nie posiadam mojej 80 ale myślę ze to się zmieni jak najszybciej
w grę wchodzi tylko B4 quattro :mrgreen:
Witam!
Mam na imię Tomek jestem z Katowic i jestem szczęśliwym posiadaczem Audi 80 B4 1.9 TD 1992r. Stronę znalazłem przypadkiem gdy miałem problem z bezpiecznikami.