Audi 90 2.3E koniec histori,audi spalone:(
jeszcze zostawie z miłkowa rzut kamieniem, a w parczewie kilka razy w w ciagu dnia przeważnie jestem czarne b3 z wlepa z tyłu i z przodu, mój znak rozpoznawczypandamix pisze:to byś przynajmniej jakaś kartke za wycieraczka zostawił ze byłes i widziałeś innego uzytkownika AKP 80 z Parczewa,taka kartka to dowod namacalny :mrgreen:
z kiery jestem zadowolony ale brakuje sygnału dźwiękowego...najważniejsze ze kierunki odbijają...drążka to chyba narazie nie będę ruszał...a co do felunku z tego co mówiłeś to z tym spalaniem lipa a druga sprawa szkoda mi opon kupiłem nowe opony,ile na nich mam przejechane ?może z 20k spokojnej jazdy...a na felunek lepszy nie mam kasy a jak kupowac felunek to i opony zmienić od razu trzeba...nie którzy mówią że nawet ładne te moje alumy...ale to ich zdanie...nie ma to jak 9” no nie chłopaki i dziewczęta? teraz czekam nie cierpliwie na decyzje jednego z klubowiczów w sprawie lamp przednich
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
pandamix, no mówiłeś:)) w sumie szkoda opon itd zeby mieć 9 cali szerokości:) U mnie bez wspomagania i na tym zawieszeniu to ciężko było ) A poza tym to wzrost spalania i spadek ośiągów...no ale coś za coś:)) Co do klaksonu to mógłbyś zrobić jakiś guziaczek od spodu kierownicy czy coś pomyślec z zaślepką bo twarda to ona nie jest...jakieś 2 blaszki i przyciskając zamknął byś obwód i klakson by był:D
narazie jest ciepło i z szybami otwartymi jeżdzę(kilmatyzacja strefowa )wiec klakson mi nie potrzebny bo w razie czego ostrzege głosowo:) w wolnym czasie bede myslalem nad zaślepką,widzałem na forum juz ktoś przerabiał coś takiego...audi nie zamierzam sprzedawac wiec i tak predzej czy póżniej kiedys tam poturlam sie na trapezach 9" ale to w dalekiej przyszlości