[B3 1.8]-BeCzy typ89 by Robertas, pakiet zima ;) s10
- robertas1.8
- Forum Audi 80
Ostatnio w modzeniu brak inwencji twórczej , więc z braku laku robiąc tylko najpotrzebniejsze rzeczy przy aucie , sprawdzałem poziom oleju i zerknąłem na alternator no i... :roll: Że łapy miałem już brudne to zachcialo mi sie troche pobawić z papierem Efekt na razie skąpy, ale jak każdy szalony polerkowicz, doprowadze wszystko do nalezytego błysku :mrgreen:
Co tu dużo pisać - jedna z najładniejszych B3 jakie widziałem.
Kolego, jak sprawują się przednie lampy clear? Domyślam się, że to te komplety z Allegro za 300? Sam się waham nad czymś takim, ale wiadomo, że jak nie wezmę do ręki i nie obadam to nie kupie, bo to towar rodem z Chin i jak szczerze stwierdził sprzedawca - średniej jakości. Chciałbym poznać Twoje zdanie. Były jakieś problemy z montażem? Równo jest to spasowane?
Kolego, jak sprawują się przednie lampy clear? Domyślam się, że to te komplety z Allegro za 300? Sam się waham nad czymś takim, ale wiadomo, że jak nie wezmę do ręki i nie obadam to nie kupie, bo to towar rodem z Chin i jak szczerze stwierdził sprzedawca - średniej jakości. Chciałbym poznać Twoje zdanie. Były jakieś problemy z montażem? Równo jest to spasowane?
- robertas1.8
- Forum Audi 80
SCK, dokładnie sprzedawca widać uczciwy, i jakość opisał dość dokładnie. Co do spasowania... Samo spasowanie nie stanowiło problemu, mocowania itd, sa takie same jak oryginały. Niestety co do jakośći samego plastiku, hmmm. Tu na nich nie pozostawie suchej nitki. Plastik jest cholernie dziadowski, kruchy i mało wytrzymały. Daleko mu do dobrego plastiku Helli. Ale szkła są dobrze wykonane, nie wykluczone że kupie kiedyś same plastiki oryginalnych lamp i zrobie jakiś przeszczep kloszy i odbłyśników Wtedy już będzie cacy. Przyznam że kupując je jako 1 na forum liczyłem sie z tym że może to być jakiś bubel, ale za 300 zdecydowałem sie na ryzyko. Wyglądają fajnie, świecą też wporządku. Natomiast moje oryginalne lampy, już zmodzone czekają na lepsze czasy
[ Dodano: 2009-05-19, 22:10 ]
jerry84, do polerowania jest jeszcze troche, tak że zabawy jeszcze jest masa
[ Dodano: 2009-05-19, 22:10 ]
jerry84, do polerowania jest jeszcze troche, tak że zabawy jeszcze jest masa
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Re: [B3 1.8]-czarna perła by Robertas, polerkowa klepa str 8
z tym nie było problemów. <mikolaj> Wydech i felgi Ciebie zdradziły. <lol>Wytrwali mnie tu wyszukają :lol:
[ Dodano: 2009-06-20, 18:41 ]
Fajna ta polerka <ok> Tylko teraz, aby wszystko trzymało się kupy,. musisz jeszcze kilka elementów spolerować pod maską, żeby alternator nie był wyalienowany. 8-)jerry84, do polerowania jest jeszcze troche, tak że zabawy jeszcze jest masa
- robertas1.8
- Forum Audi 80
ale naprawde ladniutka audiolka a co powiecie o mojej narazie jest przed jakimi kolwiek pracami nad wygladem zewnetrznym;p tylko musialem ja troche dopiescic zeby wmiare wygladala ;P ale mam zamiar troszke z nia poszalec jakies podpowiedzi? ogladajcie i oceniajcie:P
Ostatnio zmieniony 21 lut 2010, 13:20 przez Gałek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
a co to za spam? :shock: :shock: :shock:Gałek pisze:a co powiecie o mojej narazie jest przed jakimi kolwiek pracami nad wygladem zewnetrznym;p tylko musialem ja troche dopiescic zeby wmiare wygladala ;P ale mam zamiar troszke z nia poszalec jakies podpowiedzi? ogladajcie i oceniajcie:P
zabaw się w picasso i daj każdy element w inny kolor, żółty, różowy, czerwony, niebieski... <ok> <lol>robertas1.8 pisze:przydałoby sie dać do chromu pokrywe klawiatury a i jest jeszcze pare elementów które nadają sie do polerki
No bo fele jakoś przyjemniej się robi, ja u siebie też przejechałem kilkoma papierami alternator, ale szału nie ma. :idea: Z felgami wyszło mi znacznie leciej. <ok>robertas1.8 pisze:tylko nie wiem czemu? ale fele robiło sie o wiele łatwiej <haha>
- robertas1.8
- Forum Audi 80
- robertas1.8
- Forum Audi 80
Po dlugim czasie w koncu cos sie znowu ruszylo z tematem 80tki... w koncu zamontowalem pierdole-gadzet ktorej mi juz od dawna brakowalo...das ori termometer... troszke nie wyszlo tak gladko jak myslalem gdyz po montazu okazalo sie ze brak jest podswietlenia... okazalo sie ze juz ktos cos rzezbil z tym i zarowke ktora myslalem ze byla spalona zastapiono dioda, ktora tez zbytnio niedomagala, wymienilem ja na czerwona i efekt jest taki... troszke zbyt czerwono ale zmienie chyba cale podswietlenie zegarow na diody bo lepiej w sumie podchodzi mi krwisto czerwony niz ori bursztynowy
[ Dodano: 2015-07-25, 23:23 ]
Za godne 25 lat sluzby na stanowisku... Cos w nagrode zaczyna sie dziac... Sytuacja jest taka ze Staruszka zapracowala na nowe buty... D2 zrobilem pod siebie i juz w sumie procz Aira robic nie ma co... wiec wzialem sie za moje dzielne Daily... Sytuacja jest taka... i cos bedzie sie dziac... Bedzie tez blizej ziemi, czekam na springi... Ogolnie wracam do korzeni, na przod wpadly ori lampy z pomaranczami... A na tyl jakby ktos mial czerwone narozne, albo cale i kompletne tressery to przygarne z checia
[ Dodano: 2015-07-25, 23:23 ]
Za godne 25 lat sluzby na stanowisku... Cos w nagrode zaczyna sie dziac... Sytuacja jest taka ze Staruszka zapracowala na nowe buty... D2 zrobilem pod siebie i juz w sumie procz Aira robic nie ma co... wiec wzialem sie za moje dzielne Daily... Sytuacja jest taka... i cos bedzie sie dziac... Bedzie tez blizej ziemi, czekam na springi... Ogolnie wracam do korzeni, na przod wpadly ori lampy z pomaranczami... A na tyl jakby ktos mial czerwone narozne, albo cale i kompletne tressery to przygarne z checia
- robertas1.8
- Forum Audi 80
One 4 108 :?: :?: ja bym dal z tylu negatyw jak sie az tak zamiescic nie chca ;d daj wiecej fot <ok>robertas1.8 pisze:No kola w swietnym stanie sie trafily to grzech bylo nie wziasc 7,5 i 8,5J 17"... Troche problem ze zmieszczeniem tego z tylu, wiec zszedlem z szerokosciami i profilem nieco juz pod obnizenie Ogolnie pojezdze na nich troche i moze beda na sell w przyszlosci