AR90QCRT 44 Rajd Festiwalowy
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
...Dzisiaj Audi zjechalo z podnosnika, niestety udalo sie zrobic jedynie miniminimum. Mam jeden dzien zeby sie nacieszyc autem. W poniedzialek wraca na warsztat. Proponuje express spot. Koledzy z Opola i okolic oraz wszystkich chetnych - zapraszam. Odpowiedni temat w odpowiednim dziale.
Do zobaczenia.
Pozdrawiam G.
Do zobaczenia.
Pozdrawiam G.
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
...lamp krzywo siedzi,bo krzywo siedzi - bity/bita jedynie mogła być klapa bagażnika bo wklejka z innego auta. Po wtorku będę miał więcej info bo może uda się dowiedzieć więcej po nr. VIN. Ale może lepiej nie wiedzieć.Przemo95 pisze:no fajny sprzęcior :mrgreen: ale nie była czasem bita bo lampa troche krzywo siedzi
[ Dodano: 2009-05-24, 21:36 ]
Po namowach kolegów wrzucam kilka fot. Niech zostanie ślad jak to wygląda teraz - mam nadzieje, że za jakiś czas będą nowe i będzie widać różnice.
Poniżej dodaje kilka foto-zapytań do Was. Może ktoś ma te części, których mi tu brakuje.
Proszę pisać w PW.
Po pierwszym czyszczeniu. Było jeszcze gorzej.
Niestety ktoś zapomniał osłonić filtr i ciągnie bardzo gorące powietrze z okolic kolektora. Na pewno do przerobienia lub powrót do oryginału.
Ogólnie do rozebrania i złożenia od nowa.
Poniżej, kolejna próba prawidłowego ustawienia kierownicy - jeszcze do zrobienia
Poniżej brakujące elementy:
Brak ramki od panelu sterowania klimy
Brak włącznika blokady szyb.
Ma ktoś pojęcie jak to ma działać i czy jest kompletne. Na foto widoczny element od Audi Duo Sound System.
Proszę o rady. Pozdrawiam Grzegorz.
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
Na temat silnika jeszcze za wcześnie żeby coś powiedzieć. Hula dobrze - albo to moja wyobraźnia Climatronik jedynie dmucha. Klima do nabicia. A z tego co wiem to może być problem z nabiciem bo to jakiś już nielegalny gaz. na razie tego nie ruszam.mazakback pisze:Ogolnie widac ma kilka rzeczy do porobienia. Ale jesli silnik jest zdrowy i dobrze hula to powiem ci ze jest dobrze. Climatronic ci dziala?
Dziś udało mi się naprawić szyberdach. Czekam na przednią szybę. Ciekawostka jest taka, że metalowa uszczelka kosztuje więcej niż szyba. Czas leci a strasznie wolno to wszystko idzie i szukanie każdej części to koszmar. Tym bardziej, że mało mam na to czasu i jadę z tym tematem jedynie "po godzinach"....
Pzdr G.