[Kraków] 31.05.2009 - Spot w Tyńcu...
[Kraków] 31.05.2009 - Spot w Tyńcu...
Spot Małopolski - TYNIEC - 31.05.2009
Panowie ponieważ maj w pełni, pogoda dopisuje, a ostatni spot w małopolsce miał miejsce w Oświęcimiu (19.kwietnia) gdzie spotkanie odbyło się w sporym gronie (43 samochody) jak również przy udziale kolegów ze Śląska i w świetnej atmosferze to wraz z kolegami proponuję spot w Małopolsce.
Miejscem docelowym będzie plac nad Wisła w Tyńcu nieopodal klasztoru.
Miejsce wyjątkowo malownicze, z dość sporym parkingiem tuz nad Wisłą, gdzie bez problemu będzie można zaparkować autka i zapalić ognisko lub grilla.
Myślę, że dla większości dojazd nie sprawi problemu.
Termin - Niedziela - 31.05.2009
Spotkanie o 16:00 na parkingu pod Tesco na Kapelance w Krakowie
Po zbiórce przejedziemy na miejsce docelowe.
Na miejscu Grill, lub ognisko - kwestią fotograficzną zajmę się osobiście jak na spocie w Oświęcimiu
Piszcie kto będzie na pewno oraz komu termin i godzina pasuje...
Ostatnio wiele osób na forum pytało o spot w Małopolsce więc jest to świetna okazja na spotkanie.
Kto może niech zabierze ze sobą trochę drewna oraz kijki na kiełbasę.
Prowiant (kiełbaski i inne) we własnym zakresie.
Panowie ponieważ maj w pełni, pogoda dopisuje, a ostatni spot w małopolsce miał miejsce w Oświęcimiu (19.kwietnia) gdzie spotkanie odbyło się w sporym gronie (43 samochody) jak również przy udziale kolegów ze Śląska i w świetnej atmosferze to wraz z kolegami proponuję spot w Małopolsce.
Miejscem docelowym będzie plac nad Wisła w Tyńcu nieopodal klasztoru.
Miejsce wyjątkowo malownicze, z dość sporym parkingiem tuz nad Wisłą, gdzie bez problemu będzie można zaparkować autka i zapalić ognisko lub grilla.
Myślę, że dla większości dojazd nie sprawi problemu.
Termin - Niedziela - 31.05.2009
Spotkanie o 16:00 na parkingu pod Tesco na Kapelance w Krakowie
Po zbiórce przejedziemy na miejsce docelowe.
Na miejscu Grill, lub ognisko - kwestią fotograficzną zajmę się osobiście jak na spocie w Oświęcimiu
Piszcie kto będzie na pewno oraz komu termin i godzina pasuje...
Ostatnio wiele osób na forum pytało o spot w Małopolsce więc jest to świetna okazja na spotkanie.
Kto może niech zabierze ze sobą trochę drewna oraz kijki na kiełbasę.
Prowiant (kiełbaski i inne) we własnym zakresie.
Ostatnio zmieniony 28 maja 2009, 15:40 przez grzesce, łącznie zmieniany 2 razy.
Dobra panowie jest jeden maleńki (albo duży problem)
Musze być z powrotem na 17:00 w Nowej hucie. Niestety zlot wypadł w niefortunna date bo wypadają dni Niepołomic. Jeżeli dacie rade przestawić godzinę na 12 to będę
a będzie ktoś kto się zna na blacharce bo trzeba mi klapę wyklepać :mrgreen: :evil: . Cos nieszczęsne to moje audi bo biją ja już 3 raz w ciągu trzeciego roku :roll: . Kurde jak wyzywałem honde(poprzednie auto) to nikt nie chciał bić
Musze być z powrotem na 17:00 w Nowej hucie. Niestety zlot wypadł w niefortunna date bo wypadają dni Niepołomic. Jeżeli dacie rade przestawić godzinę na 12 to będę
a będzie ktoś kto się zna na blacharce bo trzeba mi klapę wyklepać :mrgreen: :evil: . Cos nieszczęsne to moje audi bo biją ja już 3 raz w ciągu trzeciego roku :roll: . Kurde jak wyzywałem honde(poprzednie auto) to nikt nie chciał bić