[All] Ile palą nasze autka ?
mi moja laleczka 2.0 ABT pali m miescie 12-13lpg a w trasie 11 przy jezdzie do 120km/h przy 160 potrafiła i 13 wziąsc kiedys lałem bezyne 95 i paliła mi 11 w miescie teraz tankyje 98 verwa na orlenie i wychodzi około 1.5 litra mniej i mysle że niema czym sie martwic a co do takiego silnika mi wystarczy aby kumpel oglądał mi tyłek swojo bmw 315 :mrgreen:
Ja nie wiem jak można wyliczyć spalanie z taką dokładnością jak podajecie?! Ja wiem ,że wleje 23-25L pb95 to zrobię ok.200km po mieście zmieniając biegi przeważnie koło 3tyś nieraz wyżej się pokręci. W katalogu niby jest 10,8 ale to są dane dla nowego auta a moje już ma ponad 20 lat. W trasie do 7 można zejść ale bardziej realne przy ciśnięciu jest 8-9.ps. co to jest lpg dżołk
- elektronic
- Forum Audi 80
- Imię: Wiesław
A to miałeś konkterny przepał kolego... A zagazowany?dhseba pisze:B4 2.0 ABT normalnie pali tak 12L na 100km pomiescie przy normalnej jezdzie a w trasie to nie wiem zabardzo ale mysle ze tak z 10L napewno zje
moj nargorszy wynik to jak zatankowalem za 50 zł i nie oszczedzalem wogole to zrobilem 65km nawet nie licze ile to palilo wtedy bo osiwieje mozecie nie wiezyc ale kasowalem licznik jak tankowalem i jak juz brakowalo paliwa bo szarpalo autem bylo 65,8 km porazka:/
[ Dodano: 2009-03-22, 22:19 ]
A moja ostatnio po trasie (i troche po miescie) wciągnęła 11 i troszke LPG, ale to była ostra jazda!! PB nie wiem bo nie mierzyłem nigdy; krótko po kupnie ją przerobiłem
- lukaszk1989r
- Forum Audi 80
Nie no nie zagazowany nie przerabiam przynajmniej narazie hmm chyba okazalo sie ze to jakis blad komputera bo skasowalem go i pali mniej i lepiej jezdzi a przedtem go tak jakby zalewalo czy cos takie mułowate bylo teraz juz duzo lepiejelektronic pisze: A to miałeś konkterny przepał kolego... A zagazowany?
[ Dodano: 2009-03-22, 22:19 ]
A moja ostatnio po trasie (i troche po miescie) wciągnęła 11 i troszke LPG, ale to była ostra jazda!! PB nie wiem bo nie mierzyłem nigdy; krótko po kupnie ją przerobiłem
- michael80b3
- Forum Audi 80
Witam panowie moja ABK 94r. pali około 12-13 lpg w miescie i około 10,5 trasa ale moja noga nie jest lekka. ( dodam ze to zwykła instalacja nie sekwencja) a na benzynce pali o wiele wiecej. polecam tym co duzo pali wyprzedzic odpowiednio zapło i wstawic lepsze swiece do gazu ja jak to zrobiłem to mi spalanie spadlo o okolo 2litry na 100 - powaznie