Witam. Mam problem ze zgrzytaniem podczas jazdy na wolnych obrotach do 1300 obr. później ustaje przy większych prędkościach. To zgrzytanie wystepuje także gdy wrzuce na luz i puszcze pedał sprzęgła. Co to może być?
Proszę stosować tagi i umieszczać tematy we właściwych działach aby nie trzeba było ich poprawiać.
Proszę nie używać wielu znaków interpunkcyjnych pisanych po sobie, gdyż jest to niezgodne z regulaminem.
[B4 1Z] Zgrzytanie w okolicy skrzyni
[B4 1Z] Zgrzytanie w okolicy skrzyni
Ostatnio zmieniony 25 maja 2009, 11:12 przez guaja, łącznie zmieniany 1 raz.
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
yaro37, Konsekwencje są takie że skończysz jazde na lawecie.
Cena zależy od warsztatu,poza tym nie nastawiaj się na cene co do złotówki bo po zrzuceniu skrzyni będzie wiadomo czy na łożysku się sprawa zakończy.Im dłużej smigasz z rozwalonym łożyskiem tym większe szanse że jednak na samym łożysku się nie skończy.
Podzwoń po warsztatach to ci powiedzą nie znam cen w twojej okolicy.Za moich czasów w ASO musiał byś jakieś min.600-700zł zostawić ale to zdzierstwo,bo miałem płaconą premie od krojenia klientów...
Cena zależy od warsztatu,poza tym nie nastawiaj się na cene co do złotówki bo po zrzuceniu skrzyni będzie wiadomo czy na łożysku się sprawa zakończy.Im dłużej smigasz z rozwalonym łożyskiem tym większe szanse że jednak na samym łożysku się nie skończy.
Podzwoń po warsztatach to ci powiedzą nie znam cen w twojej okolicy.Za moich czasów w ASO musiał byś jakieś min.600-700zł zostawić ale to zdzierstwo,bo miałem płaconą premie od krojenia klientów...