[b3] Sport edition - przód na czarno ?
to byłby najlepszy pomysł ale nieco kosztowny, z tego co wiem to trza by było kupić jakieś lampy zespolone od 90 i działać dalej na tą chwile spróbuje skromnymi finansami to zrobić tak jak jest na zdjęciu... ori grill zostanie tylko znaczek zmieni kolor, jutro wieczorkiem wkleję zdjęcia :mrgreen: panowie orientujecie się jakiej jakości są te kierunki dymione z allegro? chodzi mi o tą czerń, nie lepiej np kupić białe i coś podziałać z czarnym lakierem?noorbi pisze:Wyrezać soczewki do zwykłych lamp, oczywiście ramki i kierunki na czarno.
też dobry pomysł, tym bardziej że kiedyś chciałbym przy odrobinie pomocy zrobić jakieś soczewki. fakt że potrzeba kaski i czasu na taki plan ale może warto trochę poczekać zaraz zobaczę ile takie lampki kosztują na allegro... czytałem też trochę trzeba przerobić grill, da radę zrobić coś takiego z mojego? dzięki za pomysłyAUDI_A6 pisze:Ja np. bym kupił zespolone i zrobiłbym migacz tak jak jest postojówka w zespolonych z B4. Trzeba pokombinować, a coś fajnego może wyjść.
- GreenGreen
- Forum Audi 80
- Kontakt:
właśnie to sobie luknołem i całkiem zacnie to wygląda zastanawiałem się bo różnie bywa z tymi firmami i odcieniami np czarnego. miałem taki problem z tylnymi kierunkami od avant-a, kupiłem dwie sztuki razem kolegą i daleko im było do czerwieni. oddałem je w niedługim czasie i zamieniłem na ori, całe szczęście bo mój kolega tego nie zrobił i teraz są różowe :shock:noorbi pisze:Kierunki dymione DEPO szczerze mogę polecić - ładnie wyglądają szczególnie na ciemnym samochodzie...
Możesz zobaczyć w moim temacie jak to się prezenyuje...
A co do planu zrobienia tak przodu to mie sie podobuuje :mrgreen:
słuchaj a masz może namiary na kogoś kto zrobił sobie takie lampki? widziałem niedawno u któregoś z klubowiczów polerowane szkła. tutaj kolega GreenGreen piszenoorbi pisze:Keczy, chodziło mi o włożenie soczewek do zwykłych lamp.
Koszt maks 300 zł.
.... znaczy że trzeba komuś zlecić zrobienie czegoś takiego? jeśli tak i koszt jak pisze kolega to 200pln plus soczewki to pewnie będzie koło 500pln, dobrze myślę?noorbi sama polerka szkieł wyniesie cię 200 zł bez kosztów wysyłki szkła w jedną i drugą stronę
dzisiaj miałem polakierować znaczek i pokazać zdjęcia ale miałem dużo pracy, jutro obiecuje poprawę i pokaże dzieło :mrgreen:jak byś tak zrobił to zostaw ori grilla ewentualnie pomaluj na czarno OOOO
- GreenGreen
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Niestety niewiele jest zakładów w naszym kraju zajmujących się profesjonalną polerką szkła (pan miecio z wiertarką i filcem to za mało). Najbardziej popularny jest pewien zakład we wrocławiu (nie mam dokładnych danych) i tak jak x lat temu pytałem porządna polerka to 200 zł plus koszty wysyłki w jedną i w drugą
kurcze, fajna sprawa ale koszt spory do tego trzeba kupić kierunki, jakieś soczewki a efekt pewnie będzie daleki od ideału. w sumie nie widziałem jeszcze zrezanych soczewek ze zwykłych lamp, masz może jakieś zdjęcia? dzisiaj polakierowałem znaczek oooo ale było już pózno i dopiero jutro zagości na autkuGreenGreen pisze:Niestety niewiele jest zakładów w naszym kraju zajmujących się profesjonalną polerką szkła (pan miecio z wiertarką i filcem to za mało). Najbardziej popularny jest pewien zakład we wrocławiu (nie mam dokładnych danych) i tak jak x lat temu pytałem porządna polerka to 200 zł plus koszty wysyłki w jedną i w drugą
- GreenGreen
- Forum Audi 80
- Kontakt: