Sugestie i problemy z forum
... Też jestem tego zdania :roll:Skuciok pisze:czy zawsze musimy się kierować tym kryterium? lipacobra pisze:... w huk roboty dla moderatorów
... No ale co zrobić trudno :roll:
A nie można po prostu zrobić jedną osobę na opiekuna działu audi 80, dać mu po prostu władzę tylko w tym dziale nie awansować go anie do moderatora ani do sympatyka tylko zrobić coś takiego aby mógł działać w tym dziale tępić spam itp ;/
... Nie mówię że od razu trzeba pozmieniać całą konfigurację tego działu lecz stopniowo to robić i zrobić z opcją niewidoczną dla zwykłych userów i tyle to takie moje zdanie w tym temacie no a szkoda że nie zrobimy małego update bo mogło być bardzo ciekawie.
... Szkoda Pozdro by Grinch
-
Audi 80 Polska
- Forum Audi 80

- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- shellah
- Forum Audi 80

- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
Mam pytanko czemu jak przeglądam swoje posty(pod linkiem zobacz wszystkie swoje posty) to jak chcę wziąć 2 stronę lub kolejną to wyskakuje komunikat: "Nie znaleziono postów pasujących do twoich kryteriów"czy coś w tym stylu?
Nie mogę za chiny znaleźć swojego tematu
a po forum jak będe skakał to ciężko będzie odnaleźć
Czy to jest jakiś błąd-wcześniej działało normalnie :-|
Nie mogę za chiny znaleźć swojego tematu
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Dzięki, naprawione.aldi pisze:Zgłaszam źle podlinkowany regulamin:
Obrazek
Nie wiem. U mnie działa poprawnie. Nie potrafię odpowiedzieć.shellah pisze:Mam pytanko czemu jak przeglądam swoje posty(pod linkiem zobacz wszystkie swoje posty) to jak chcę wziąć 2 stronę lub kolejną to wyskakuje komunikat: "Nie znaleziono postów pasujących do twoich kryteriów"czy coś w tym stylu?
Użyj szukajki wbudowanej w forum. Wpisz autora ( swój login ) wybierz dział. Zapewne znajdziesz w ten sposób.shellah pisze:Nie mogę za chiny znaleźć swojego tematua po forum jak będe skakał to ciężko będzie odnaleźć
- dardaw2
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Ja wniosę coś do tematu postów. Skoro posty liczone są tylko w działach technicznych to dlaczego w nagłówkach wszystkich działów jest coś takiego:
Wyglądało by to bardziej estetycznie.
Tyle z mojej strony resztę powierzam wam droga administracjo i wam drodzy użytkownicy <lol>
W działach w których nie są liczone posty(śmietnik i forum podstawowe) zamiast Posty tech. powinno być Posty.Tematy Posty tech. Ostatni post
Wyglądało by to bardziej estetycznie.
Tyle z mojej strony resztę powierzam wam droga administracjo i wam drodzy użytkownicy <lol>