Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Gadżety klubowe.

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80
Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Imię: Andrzej
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Gadżety klubowe.

Post autor: Doc » 27 kwie 2007, 23:38

Cześć.

W związku z ustaleniem nowego logo planowane jest wykonanie naklejek, smyczy, może i innych gadżetów.

Na pierwszy rzut poszłyby naklejki i smycze.

Poniewaz mi brakuje czasu na finalizowanie , zamawianie, wysyłanie proszę o pomoc.
Osoby które mogą zajać się zleceniem, zamowieniem, wysłaniem proszę o kontakt mail klub(małpa)audi80.pl

Prosze również o propozycje gadżetów, ale tylko z podaniem strony gdzie można dany gadżet zlecić do wykonania. To piszcie tu w tym wątku forum.

W tym temacie jeszcze nie składamy żadnych zamówień!

dzięki.

Awatar użytkownika
grzesce
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: grzesce » 28 kwie 2007, 00:59

Według mnie bardzo ciekawym gadżetem jest wykonanie ramek pod tablice rejestracyjne z napisem do naszych 80-tek...
Osobiście z racji iż jestem klubowiczem AKP posiadam u siebie ramki Audi Klub Polska i musze powiedzieć że prezentują się świetnie...

Co do firm: np na allegro są sprzedawcy, którzy oferują wykonanie takich ramek na zamówienie np:
http://moto.allegro.pl/item186034520_ra ... mocja.html
albo: http://effikomp.pl/upominki/product_inf ... ucts_id/45 albo: http://helyo.pl/kr/ramki.php

Ps. Jak znajdę trochę czasu to zrobię fotkę swoich ramek do wglądu... :)

==========================================================
Przeglądając forum zauważyłem, że akcja z ramkami już była przeprowadzona, więc się trochę zagapiłem :) (wybaczcie jestem tu nowy :)) ale myślę ze ramki z nowym logiem dla klubowiczów, którzy nie załapali się na I turę byłyby dobrą propozycją...

Awatar użytkownika
M@rcus
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: M@rcus » 28 kwie 2007, 12:37

Ramki już były także narazie nie ma sensu ich robić, bo ciężko było z uzbieraniem chętnych a zamawiać trzeba większą ilość. Jeśli chodzi o smycze to pogadam z kolegą on ma agrncje reklamową i zapytam jak by to wyglądało, tylko jaka ilość nas interesuje wstępnie? 50szt? czy może 100?

Awatar użytkownika
casper87
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: casper87 » 28 kwie 2007, 13:07

witam
moim zdaniem fajnie by bylo jakby ktos skombinowal naklejki na szybe, chyba najlepiej na tyl, z logo klubu. Smycze to tak dodatkowo, a naklejki bylyby super, takie na cala szerokosc szyby. Poszukam na allegro, a jesli ktos ma jakis znajomych co zrobili by takie naklejki, to moglbym je pojedynczo rozsylac, jakby ktos przyslal hurtem z braku czasu Obrazek

[ Dodano: 2007-04-28, 13:37 ]
tu jest link na allegro:

http://pp.allegro.pl/item186341357_dowo ... zent_.html Obrazek

zygus
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: zygus » 28 kwie 2007, 21:28

moim zdaniem naklejki z logiem na calej szerokosci szyby by sie slabo prezentowaly...ale za to na klapie czy gdzies indziej wygladalo by to super...bede sie pytal moze znajde kogos kto by sie tym zajal

Awatar użytkownika
wilu8
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: wilu8 » 28 kwie 2007, 21:42

Jak coś to mam zaufana niedroga drukarnie co mam to wykona , wszystko sie potem roześle :-D

Awatar użytkownika
casper87
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: casper87 » 29 kwie 2007, 13:13

fajnie by bylo z jakimis naklejkami, z tymi na szybe to byl przyklad:) mi tez sie podobaja nawet na klapie jakies mniejsze, albo w jakims ciekawym miejscu

xavier

Post autor: xavier » 29 kwie 2007, 14:57

naklejanie naklejek na auto to moim zdaniem wieś, ale podsuwam pomysl breloczka do kluczy z logiem klubu?

Awatar użytkownika
casper87
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: casper87 » 29 kwie 2007, 15:06

moim zdaniem wies to jak ktos sobie oklei caly samochod jakimis tribalami albo czyms w tym stylu, co do niczego nie pasuje. A jakas gustowna naklejka z logo klubu to przeciez zadna wies, breloczek przeciez moze zrobic kazdy, wystarczy wydrukowac logo i wlozyc w taki przezroczysty brelok :)
pozdr

Awatar użytkownika
minon1
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: minon1 » 29 kwie 2007, 15:30

xavier pisze:naklejanie naklejek na auto to moim zdaniem wieś, ale podsuwam pomysl breloczka do kluczy z logiem klubu?
Jaka wieś człowieku, mała naklejeczka, a tym bardziej www.audi80.pl jest OK
Co do breloka to stacyjka jest tak umiejscowiona, że brelko by rysował dyndając. Przynajmniej u mnie ;-)

illuminator
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: illuminator » 29 kwie 2007, 16:17

a może ramki na rejestracje z logo klubu i cos w stylu "i love audi 80"? hehe pozdrawiam. <illuminator> :-D Obrazek :-D :-D

Awatar użytkownika
cobra
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: cobra » 29 kwie 2007, 16:35

illuminator pisze:a może ramki na rejestracje z logo klubu i cos w stylu "i love audi 80"? hehe pozdrawiam. <illuminator> :-D [url=http://images21.fotosik.pl/225/da04950f4552cbc4m.jpg]Obrazek[/URL] :-D :-D
się z choinki zerwał, czy jak? :-?

Awatar użytkownika
MorajB4
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: MorajB4 » 29 kwie 2007, 16:40

malutka naklejka w stylu www.audi80.pl była by wystarczająca jesli chodzi o logo to fotka ponizej dla mnie by była nie wiem jak inni

a.milewski.mm

Post autor: a.milewski.mm » 29 kwie 2007, 21:25

Uważam, że naklejka nr 2 bo rozumiem, że to ona została wybrana, powinna być naklejana w dwóch egzemplarzach, na przedniej szybie, najlepiej (tak mi się wydaje) w górnym prawym rogu szyby, nie będzie nic zasłaniała, a z tyłu także po stronie pasażera, więc po prawej. uważam, że naklejki klubowiczów powinny być na każdym samochodzie w jednym miejsc, bo inaczej każdy będzie sobie naklejał gdzie chce, a jak będzie zlocik, to dziwnie będzie wyglądało jak każdy z użytkowników tak wyjątkowych samochodów, będzie miał gdzieś indziej naklejkę, chodzi o to, żeby był jakiś standard umieszczania naklejek, będzie to świadczyło dobrze o nas, klubowiczach, o tym, że jesteśmy zgrani :-)
Oczywiście wszystko co tu opisałem to jest to tylko moje osobiste zdanie, mam nadzieję, że jeszcze ktoś podzieli moje zdanie. A co do innych gadżetów, to koledzy powyżej, opisali już. Ja jestem jak na razie za naklejkami klubowymi i smyczami, a później sukcesywnie wprowadzać nowe gadżety.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Motostacja pl
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Motostacja PL
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan quattro
Silnik: 2.8 AAH
Kontakt:

Post autor: Motostacja pl » 29 kwie 2007, 23:22

A ja może dodam coś od siebie. Jak kończyłem swoją LO to od szkoły dostawalismy metalowe breloczki z wizerunkiem naszej szkoły. Z pewnością taki breloczek nie może być drogi przy dużym zamówieniu, a wygląda to bardzo profesjonalnie. Taki metalowy breloczek z zizerunkiem naszego loga byłby myśle dobrym pomysłem. A co do tych naklejek to jestem za ale z jednym ale. Samo logo myślę że jest świetne, ale kolorami przewodnimi w nim są biały i czerwony. Na moim aucie, które jest czarne taka czerwona najklejka np na szybie wygladała by chyba zbyt pstrokato. Można by zrobić naklejki w różnych odcieniach kolorów. Wersja z czarnym kolorem zamiast czerwonym na mojej szybie komponowała by sie z resztą o wiele lepiej niż czerwony.

Zablokowany

Wróć do „Dział Forum Audi 80”