[Kraków] 31.05.2009 - Spot w Tyńcu...
Panowie w takim razie spotykamy się w niedzielę 31.05.2009 o godzinie 16:00 na parkingu przy Tesco na Kapelance... Po zbiórce przemieszczamy się do Tyńca w miejsce docelowe nad Wisłę pod Klasztorem. Na miejscu proponuję ognisko... Wezmę na wszelki wypadek grilla, gdyby nie było możliwości zapalić ogniska.
Kto może niech weźmie ze sobą trochę drewna i kijki na kiełbaskę - prowiant (kiełbaski i inne) we własnym zakresie.
Gdyby ktoś zdecydował się w ostatniej chwili na przyjazd lub miał problemy z dotarciem zostawiam namiar na siebie - 695041900 - w razie problemów dzwońcie.
Kto może niech weźmie ze sobą trochę drewna i kijki na kiełbaskę - prowiant (kiełbaski i inne) we własnym zakresie.
Gdyby ktoś zdecydował się w ostatniej chwili na przyjazd lub miał problemy z dotarciem zostawiam namiar na siebie - 695041900 - w razie problemów dzwońcie.
mam pytanie czy ktoś kto będzie na zlocie nie ma w domu programów serwisowych???
Osobiście mam Etke 7.0 z updaterem po polsku
Vivid Workshop 2008 pl
Infotecha (nie wiem którą wersje ale na 2 CD)
Opel EPC
Czy ma ktos
Else po polsku nie ważne którą wersje (byle było Audi i VW reszta mile widzian Skoda i Seat)
Oraz działającą wersje Bosh Esi Tronic po polsku najlepiej 2009/1 lub 2
i mógłby mi nagrać oczywiście kase za płytki oddam i postawie duże piwo lub w zamian mogę nagrać wyżej wymienione programy <ok>
Osobiście mam Etke 7.0 z updaterem po polsku
Vivid Workshop 2008 pl
Infotecha (nie wiem którą wersje ale na 2 CD)
Opel EPC
Czy ma ktos
Else po polsku nie ważne którą wersje (byle było Audi i VW reszta mile widzian Skoda i Seat)
Oraz działającą wersje Bosh Esi Tronic po polsku najlepiej 2009/1 lub 2
i mógłby mi nagrać oczywiście kase za płytki oddam i postawie duże piwo lub w zamian mogę nagrać wyżej wymienione programy <ok>
Panowie... Pogoda może nie nastraja, ale mimo wszystko spotykamy się o 16:00 na parkingu pod Tesco - Podobni dzisiaj nieczynne więc parking powinien być pusty dlatego nie będzie problemu aby się znaleźć. W przypadku ew. deszczu spotykamy się na parkingu pod dachem, reszta już na miejscu. Ja postaram się być przed 16 - będę wraz z trzema kolegami w Audi. - Do zobaczenia...
KubuuS - z każdą minutą zaczyna się lekko rozpogadzać więc to dobry znakKubuuS pisze:więc jako że aura nas nie rozpieszcza zamiast ogniska grill??
Grilla wezmę ze sobą więc nie ma problemu. Co i jak palić będziemy zadecydujemy na miejscu...
Widmo - czekamy na Twoje przybycie
Gdyby tak było faktycznie to proponuję zebrać się na ulicy Pychowickiej - odnoga Kobierzyńskiej naprzeciwko Tesco (np wzdłuż drogi zaraz przy nowym osiedlu obok Zakrzówka) - będzie tam na tyle miejsca aby na spokojnie pozostawić auta na chwile...dancio pisze:Witam. Dzisiaj sie pojawie rowniez pod Tesco okolo 16, ale niewiem czy wjazd na parking pod Tesco nie bedzie zastawiony wozkami? Bo z reguly tak jest jak Tesco jest zamkniete. Bedzie sie najwyzej kombinowalo.
PS. A tak w ogóle to może na spot zawita jeszcze moja koleżanka - w A3.