[B4 ABT 2.0]Srebrno Lodowcowa niunia, Remont generalny?
Kolego ładną fure nabyłeś, kolorek jest super, szkoda ze wyposażenie mizerene, ale co tam wszystko da sie dorobić, czego Ci życze <ok>
Re: [B4 ABT 2.0] Prawie jak Lifting:) Aluski 17" Zende
koła jak koła :mrgreen:MaXuS pisze:Pozdrawiam czekam na ostrą krytykę;)
wyzywasz e30 od starych aut .. e30 w wersji cabrio i combi było produkowane do 93 a o ile się nie myle Twoje B4 jest 92 lub 93 .. koła to oczywiście rzecz gustu ale mało kto mi powie że stare borbety z parapetem na wysoki połysk prezentują się gorzej od Twoich obecnych .. za moimi borbetami się nawet babki po 50 oglądają na ulicy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:MaXuS pisze:E tam kwestia gustu, Parapety są straszne jak dla mnie ... rant.. wysoki połysk.. fuj źle to wygląda kojarzy się tylko ze starymi E30 ... ;] Moje są ładne:D <ok>
skoro konkret to nie wiocha sam sobie zaprzeczyłeś :mrgreen: .. co do kasy, co wy tak wszystko sprowadzacie do pieniędzy z tymi kołami ... nie sądzę żeby ktoś borbet a nawał wiochą ...MaXuS pisze: Duo a zastanawiałeś się kiedyś dlaczego się oglądają :mrgreen: ??
Co jeśli 25 osób z tych 50 ogląda się i mówi " patrz co za wiocha" ( nie żeby była bo auto masz konkret) Ale nie każdemu sie podoba :lol: