Audi80B3 Sprzedana....The End
-
- Forum Audi 80
ładne autko... gratki za włożoną pracę... jestem ciekaw jak ci się jeździ na tych 17.... tez kiedys mialem w swoim ale zdjąłem po kilometrze ;p Co do zderzaka napewno z ta siatka lepiej niż bez... a kratki szukaj na szrotach czasami ludzie nie widzą co mają... raz wyrwałem kratkę od s2 za 50zł w kobylnicy/ k. Słupska
ale ja nie widze problemu. auto wprawdzie sprzedalem juz jakis czas temu ale gdzies tu jeszcze sa obydwa https://audi80.pl/b2-16-rok-80-oraz- ... 187,30.htmSzula298 pisze:Chętnie bym ocenił też twoje audi w takim razie .. ale... :->
kwestia gustu... :->Rychu_coupe pisze:fajny wozik ale nie bardzo mi się widzi ten zderzak w 80 b3
no nie będe ukrywał jest jaki jest ale mój... :mrgreen:Rychu_coupe pisze:strasznie gryzie składak
Narazie mi sie widzi moja druga połowa stwierdziła że dzięki tym alusom śmigam spokojniej...godzio pisze:jestem ciekaw jak ci się jeździ na tych 17.... tez kiedys mialem w swoim ale zdjąłem po kilometrze
Jestem dopiero po wymianie zawieszenia... jakoś mnie nie pli na sportowe...zjawa pisze:Ale zupełnie nie rozumiem dlaczego nie założyłeś jeszcze sprężyn?
kwestia gustu mi nie przeszkadzam tam żadna szpara ... :mrgreen:kris0181 pisze:Obecnie na tych felach mi się nie podoba... Wzór i rozmiar jak najbardziej ok tylko konieczna jest konkretna gleba bo masz niskie gumy i dużą szparę co nie wygląda
W końcu to moje auto i mi ma się podobać... <ok>
ale i tak dziękuje za komentarze.. :->