[Toruń] Spoty, zloty, grupy, informacje, Audi 80 w Toruniu
Cholerka... 7 czerwca mam chrzciny moich bliźniaków , ale... nie powiedziane, że nie wpadnę do was na grillka z Bydgoszczy.
Chcę te wasze cudeńka zobaczyć by w końcu móc porównać i zapytać i kilka spraw.
Z jednym z Was zna się mój kolega Marcin z Fordonu - tak od słowa do słowa i wyszło samo Pewnie teraz ta osoba się ujawni - ktoś z aluskami szprychowymi ???
Oczywiście moja "srebrna strzała" gdyby sama umiała jeździć to by pewnie pojechała i nawet nie spytała czy może
Chcę te wasze cudeńka zobaczyć by w końcu móc porównać i zapytać i kilka spraw.
Z jednym z Was zna się mój kolega Marcin z Fordonu - tak od słowa do słowa i wyszło samo Pewnie teraz ta osoba się ujawni - ktoś z aluskami szprychowymi ???
Oczywiście moja "srebrna strzała" gdyby sama umiała jeździć to by pewnie pojechała i nawet nie spytała czy może
Może jadąc w piątek do Torunia spotkamy się za mostem i śmigniemy razem? Zawsze razniej. Szkoda że Marcin ma popołudniówkę. Koniecznie chciał przejechać się jakąś 2.8 v6 Muszę jeszcze poprawić złączkę za katalizatorem bo jakis dziwny bulgot wydostaje się spod auta. Kupa części leży i czeka na montaż a ja na nic nie mam czasu. Może jeszcze ktoś z Bydgoszczy się z nami zabierze?
to nie zmiana terminu tylko to spocik grupy vag a obecnie tylko vw tam sie spotyka pomyslalem ze czas to zminic i pare audic moglo by wpasc i im pokazac jak sie bawi grupa torunska
[ Dodano: 2009-06-02, 22:09 ]
a co do piatku to tylko jedno razowy spot ze wzgledu na pota i nocny przejazd przez ct [zbieranie materialu do nowego filmu]
[ Dodano: 2009-06-02, 22:09 ]
a co do piatku to tylko jedno razowy spot ze wzgledu na pota i nocny przejazd przez ct [zbieranie materialu do nowego filmu]