[Audi 80 B4 1Z TDI]chip i alu 17" sprzedany jest A4
witam kolege,wczoraj miałem okazje siedzieć w tym aucie i być wożonym :mrgreen: te auto nie jeździ ona zapier...i rejestracja z tyłu ładnie brzęczy,najfajniejszy to jest zawias...wysoko i twardo,pierwszy raz cos takiego widze,a propo silnika jeśli ktos nie wierzy że da sie wykrecic Tdi na boshu to zapraszam do Parczewa
jutro może coś nakręcę ale powiem ze zetorek zap...la :shock: tylko skrzydeł mu brak tylko są straszne problemy z trakcja nawet na suchym asfalcie strach wciskać pedał gazu na 1,2 piszczy jak oszalały i na 3 też aż szkoda sprzęgła myśle że poniżej 10s. do 100 będzie bez problemu aż kark mnie boli od stukania głowa w zagłówek po dodaniu gazu :mrgreen:
:shock: no to pięknie <ok>jutro może coś nakręcę ale powiem ze zetorek zap...la :shock: tylko skrzydeł mu brak tylko są straszne problemy z trakcja nawet na suchym asfalcie strach wciskać pedał gazu na 1,2 piszczy jak oszalały i na 3 też aż szkoda sprzęgła myśle że poniżej 10s. do 100 będzie bez problemu aż kark mnie boli od stukania głowa w zagłówek po dodaniu gazu :mrgreen:
Tak jak gadaliśmy na gg w następnym tygodniu cię odwiedzę i mam nadzieje że przewieziesz mnie tym cudnym zetorkiem <ok>
Pozdro
wcale sie nie dziwie,weś kurde pasy teraz jakies punktowe zamontuj zebym mógł szybciej zapisac jak jeszcze raz będziesz chciał mnie przewieść:D kostrz, była by możliwość zrobienia takiego cyrku z moimi spręzynami?oczywiście wiesz nie za darmo
Dyziu to weś napisz wcześniej to spotkamy sie wszyscy na mieście i zrobimy mini zlot audi w parczewie :mrgreen:
Dyziu to weś napisz wcześniej to spotkamy sie wszyscy na mieście i zrobimy mini zlot audi w parczewie :mrgreen: