[Nysa]III Zlot Grupy Samochodów VAG 06-07-06-2009 NYSA
A tego to ja przynajmniej jeszcze nie wiem. Zabiorę ze sobą przyjaciół, to się okaże w praniu co wyjdzie.
Jak dzwoniłem do tego ośrodka miesiąc temu, to ceny noclegu nie były duże więc może się szarpniemy o ile będzie miejsce. Na pewno jest możliwość skorzystania z pola namiotowego - przynajmniej tak mówili miesiąc temu, no ale chyba nie zalało
Jak dzwoniłem do tego ośrodka miesiąc temu, to ceny noclegu nie były duże więc może się szarpniemy o ile będzie miejsce. Na pewno jest możliwość skorzystania z pola namiotowego - przynajmniej tak mówili miesiąc temu, no ale chyba nie zalało
Glinu, już teraz żałuję że nie pojawię się na tym zlocie bo mam dość blisko ale sądzę że choć w niewielkim stopniu znajoma mi to zrekompensuje zabawą na weselu Jeśli chodzi o Twoje Pytanie to proponowałbym abyście się umówili tak o 13.30 na jakimś parkingu niedaleko ośrodka i wlceciec kolumienką to daję naprawdę niesamowity efekt osobiście widziałem to w Świdnicy jak np. Grupa VW wjeżdżała 6 autkami robiło wrażenie muszę przyznać naprawdę to tyle z mojej strony zrobicie jak uważacie koledzy
To trzeba ustalić konkretną godzine bo miejsce już mamy. Co do tej 15 to właśnie może być doś duży tłok i kiepsko z miejscówkami ale efekt większy bedzie jak będziemy sie wbijać :mrgreen: trzeba obczajić o której sie pierwsze konkurencjie zaczynają i czy warto na nich być. Ja jak co to bym proponował 14:30 jak juz czekanie maź do 15 jak by ktoś sie miał spuźnić i rejs na zlot. 8-)
Zayebatsu pisze: trzeba obczajić o której sie pierwsze konkurencjie zaczynają i czy warto na nich być. Ja jak co to bym proponował 14:30 jak juz czekanie maź do 15 jak by ktoś sie miał spuźnić i rejs na zlot. 8-)
Co do tych konkurencji:
16/16;30 -rzut tarcza hamulcową
godz 17;30- zmiana koła na czas
godz 18:00/18:30- najniższe auto zlotu
godz 19-najgłośniejsze audio
po tym ok 20:00/20:30 najładniejsze auto zlotu
Proponuję tak:
ok 14.30 spotykamy się na umówionej stacji, czekamy do 14.40. Mój numer tel: 697 791 662 (służbowy, ale mam go przy sobie) jeżeli do 14.40 nikt nie zadzwoni, że się chwilę spóźni, to ruszamy :!: a jeżeli ktoś się odezwie to poczekamy.
Co powiecie na taką propozycję :?:
Jeżeli się zgadzacie, to niech każdy do zlotu zapisze sobie od razu mój numer
P.S. Ja też się mogę spóźnić :?:
- zapomnialem
- Forum Audi 80
Będziemy z kolegą tak koło 15-tej (dwie fury) i lecimy przez Grodków. Pytanie tylko która stacja, po drodze mamy Shella, stacja jest duża, jak to nie ta to jakieś namiary na tą konkretną, lub jakieś inne miejsce.
Plan rezerwowy może być też taki że ktoś zajmie miejsce na terenie ośrodka, żeby można było zaparkować się koło siebie.
Glinu, Mam do ciebie namiary więc będę dzwonił odpowiednio wcześniej <ok>
Zayebatsu, Którędy jedziesz? Jak przez Oławę to możemy się spiknąć na Orlenie, i polecimy we 3-rzech.
Plan rezerwowy może być też taki że ktoś zajmie miejsce na terenie ośrodka, żeby można było zaparkować się koło siebie.
Glinu, Mam do ciebie namiary więc będę dzwonił odpowiednio wcześniej <ok>
Zayebatsu, Którędy jedziesz? Jak przez Oławę to możemy się spiknąć na Orlenie, i polecimy we 3-rzech.