Sprawa taka rozmontowywałem licznik i sobie chyba przestawiłem wskazówkę od poziomu paliwa a raczej na 100% bo na kompie pokładowym w V6 mi pokazuje np: 70KM do przejechania a na wskaźniku paliwa 1/4 baku więc na bank coś nie tak. Przy wyłączonym zapłonie wskazówka od poziomu paliwa u mnie jest na samym dole rezerwy a chyba ma być niżej :?:
mógł by ktoś zobaczyć z jakiej jest pozycji po wyłączeniu zapłonu i mi napisać :?:
będę wdzięczny i poleci punkcik <czapa>
[ Dodano: 2009-06-02, 15:21 ]
nosz kurde nikt nie może zobaczyć w swojej B4 :!: :?: :?: :?:
[B4 all] jaka pozycja wskazówki od poziomu paliwa
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
Nie denerwuj się zaraz zapodam ci fotke jak jest u mnie :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 02 cze 2009, 15:39 przez Hołowczyc20, łącznie zmieniany 1 raz.
Mobilek, dzięki no i od tyłu też da radę, u mnie jest jeszcze taka mała płytka z tyłu z kablekami do kompa pokładowego i jak ją sciągnę to krzyżakiem można kręcić wskazówkę.
A powiedzcie no b z tego co widze to wskazówka poziomu paliwa sobie może pokazywac swoje a komp pokładowy pokazuję swoje. Jak dla mnie to spoko i patrze na kompa. Zgadza się :?:
A powiedzcie no b z tego co widze to wskazówka poziomu paliwa sobie może pokazywac swoje a komp pokładowy pokazuję swoje. Jak dla mnie to spoko i patrze na kompa. Zgadza się :?: