[Nysa]III Zlot Grupy Samochodów VAG 06-07-06-2009 NYSA
Ok ja postaram sie wyjechać z chłopakami tak kilka minut po 14 tak więc może zdążymy na tą 14:40 a jak byśmy się troszkę mieli spóźnić to zadzwonimy do Ciebie Glinu co i jak bo wiadomo się planuje a to różnie bywa coś komuś wyskoczy czy cokolwiek .... dla mnie może i być nawet na rynku wjazd ja się dostosuję do większości <ok> można na tym Shelu fakt jak to duża stacja
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
Tak, ale Ty przypuszczam, że będziesz jechał przez Prudnik, więc na Shella musisz przejechać przez Nysę, i kierować się w Nysie na Opole (chyba że jedziesz przez Gogolin-A4-Niemodlin to stacje będziesz miał przy wjeździe po lewej stronie).WIETRZYK pisze:Ja prawdopodobnie będę czekał w Nysie. Rozumiem że spotkamy się koło stacji przy wjeździe do Nysy tak jak to było wcześniej pisane ?
[ Dodano: 2009-06-05, 07:57 ]
Dobrze by było :mrgreen:luk_OP_Q89 pisze:Marne szanse ale spróbuje wyślizgać się z mocno kolidujących ze zlotem planów i przy odrobinie szczęścia zasile swoim quattro szeregi koluny z Opola <ok>
[ Dodano: 2009-06-05, 08:00 ]
Marian i Wietrzyk, jak będziecie jechać przez Prudnik to możemy się spotkać na Orlenie ok 14.00
[ Dodano: 2009-06-05, 08:03 ]
Chyba że wolicie A4 śmignąć.
Jak coś to dzwońcie, jutro nie będę miał dostępu do neta i dzisiaj tylko po południu.
POZDRÓWKA MOBILKI Z A80 :!: Do zobaczenia!
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
Sprawa mojego wyjazdu się wyjaśniła...ni huhu nie jade <osohozi>
Muszę dach przyszłemu teściowi pomóc zrobić bo chłop sie zarżnie...wymiana elementów więzby dachowej...pycha we dwóch kręgosłup w kieszeni na bank :mrgreen:
Panowie,dobrej zabawy i do następnego wyjazdu...oby w komplecie tym razem <ok>
quattro będzie smutne ale na pocieszenie dostanie V-power i 30km zapinania boków po szutrze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Muszę dach przyszłemu teściowi pomóc zrobić bo chłop sie zarżnie...wymiana elementów więzby dachowej...pycha we dwóch kręgosłup w kieszeni na bank :mrgreen:
Panowie,dobrej zabawy i do następnego wyjazdu...oby w komplecie tym razem <ok>
quattro będzie smutne ale na pocieszenie dostanie V-power i 30km zapinania boków po szutrze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: