mam namyśli climatronicDYZIO pisze:Cytat:
i jak plany z mega rezankiem
czyli :?:
[B4 1.9 TDI]by DYZIO/Białe kołpaki (Bolero 17")str. 1 i
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
Trzeba było rezac ponieważ sanki/płozy są w C4 szersze i trzeba przerabiać i zakładać swoje ale nie ma z tym wielkiej jazdy. Natomiast tylna kanapa jest od coupe i tu już musiałem więcej się narezać ale też aż tak straszne nie jest <ok>A ja mam pytanko co do foteli, podeszly bez problemu z S4/C4 :?: Tylna kanapa tez pasi :?:
Chodzi ci o to że nie są równo przykręcone bo one są złapane tylko na jedną śrubę <ok>MIODEK pisze:Lampy do poprawki :mrgreen:
Rgg32 pisze:Środeczek poprostu pięknie :mrgreen:
DziekiCholera ale zacnie ten środek wygląda - poprostu bajeczne foteliki.
Nie chociaż dawca czeka :lol: Od tego pomysłu odprowadził mnie kolega mechanik ponieważ powiedział że jak zdejmę deskę to później będzie później piszczeć jak w przerobionym angliku i jak wiadomo są problemy z tym klimatronikiem te zacinające się klapy itp. Więc chyba daje spokój chyba że założę zwykłą klime a zwykłą klime to dzień czasu i założona.wujo1 pisze:mam namyśli climatronic
nie mamMIODEK pisze:Wodzu nie masz kratki do włączników ?
Specjalnym lakierem do lamp który miał rysunek lampy od golfa II <ok>Słonik pisze:dziei za odp. a jeszcze mi powiedz czym konkretnie malowales tylne lampy :?:
WIELKIE ZMIANY <ok>
Wtryski od AFN-a <ok>
Zderzaczek od coupe + spryski i Aluski 16" AEZ Radon <ok>
Żółte zaciski <ok>
US/JAPAN czekają na rejestrację kwadratową <ok>
Dalsze mody wkrótce <rotfl>
I tu chciałem bardzo podziękować dla kostrza za wtryski dla maniekmac za zderzak i dla Solskiera za spryskiwacze Dzięki chłopaki