Audi 80 b2 86r coupe GTE 173hp
-
- Forum Audi 80
No a więc jestem. Wiedziałem że tak to odbierzecie. Co do zdjęć to nie wstawię w tym tygodniu żadnych. Ale jeżeli jesteście cierpliwi to zobaczycie dokładnie za 4 dni jak wróci
Pierwsze zdjęcie tak oczywiście jest z allegro reszta jest z pod bloku Robione jakiś czas temu gdy samochód był wystawiony na sprzedasz nie został sprzedany nikt nawet nie przyjechał obejrzeć więc postanowiłem go zostawić na długie lata
Drugie zdjęcie jest robione w photoshopie ale tylko koła
Trzecie nie było dotykane
KONIE uciekły heh Zobaczycie zdjęcia
Wyślę parę zdjęć i mam pytanie czy ktoś może by chciał się zamienić na fotele boczki i obicia na orginalne ??
Teraz obite są czarną skórą i jakimś niebieskim materiałem nie mam pojęcia co to jest może jakiś dywan albo coś
Pierwsze zdjęcie tak oczywiście jest z allegro reszta jest z pod bloku Robione jakiś czas temu gdy samochód był wystawiony na sprzedasz nie został sprzedany nikt nawet nie przyjechał obejrzeć więc postanowiłem go zostawić na długie lata
Drugie zdjęcie jest robione w photoshopie ale tylko koła
Trzecie nie było dotykane
KONIE uciekły heh Zobaczycie zdjęcia
Wyślę parę zdjęć i mam pytanie czy ktoś może by chciał się zamienić na fotele boczki i obicia na orginalne ??
Teraz obite są czarną skórą i jakimś niebieskim materiałem nie mam pojęcia co to jest może jakiś dywan albo coś
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
Ale pare szczegółów technicznych mogłeś napisać do tego nie trzeba fotek.Podana przez ciebie moc i parametry są..."grube" widziałem pare tłustych coupe b2 (wszystkie turbo) u Lecha Koraszewskiego i w kilku całkiem przyzwoitych imprezach sportowych w których miałem przyjemność uczestniczyć ale nikt nie rozwijał 1.8 na poważnie.173 konie,no stary foty dużo mniej mnie obchodzą co zakres prac:modyfikacje,części i gdzie to zhamowane było.
Skąd wziołeś 173 konie a nie np.273 kunie hmm?Skoro podajesz dokładną moc musisz mieć zródło tej wiedzy w serii wystarczy katalog i wiemy a po modyfikacjach tylko hamownia.
Czekam cierpliwie na fakty Pozdro
Skąd wziołeś 173 konie a nie np.273 kunie hmm?Skoro podajesz dokładną moc musisz mieć zródło tej wiedzy w serii wystarczy katalog i wiemy a po modyfikacjach tylko hamownia.
Czekam cierpliwie na fakty Pozdro
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
Nie chodzi tu o żadną złośliwość...przynajmniej mnie osobiście.godzio pisze:ile niedowiarków na forum.... albo zazdrośników niech kolega pokaże zdjecia silnika i reszty to ocenimy co ma pod maska... a nie odrazu krytyka i glupie zdania "napewno nie masz tyle kucy" hehehe
godzio, Powiedz mi co możesz powiedzieć o konkretnej wartości,o konkretnej mocy widząc zdjęcie komory...dobra zobaczysz jaki dolot,wtrysk,czy jest na seryjnych kolektorach...może nawet nazwe/model konkretnego podzespołu.Najważniejsze na ile kucy jest to zestrojone na zdjęciu nie zobaczysz.Dlatego prosiłem o info techniczne,zdjęcia są fajne ale niewiele mają do bezwzględnych wartości typu moc czy moment.
1.8Turbo 20V z pięcioma zaworami na cylinder i mocą 150,180,225kucy jasne owszem popularne widziałem i jezdziłem...ale stary 1.8 wolnossak z mocą 173koniki nie widziałem ...
Piszesz że są tu głupie zdania,to powiedz mi jaka jest mądrość w tym zdaniu o ocenianiu na podstawie zdjęcia?Jak można oszacować moc jednostki(tak wysoko) bez hamowni...jak można zrobić +80% mocy bez zestrrojenia silnika na hamowni?...Nie da się niestety Pozdrawiam <ok>godzio pisze:niech kolega pokaże zdjecia silnika i reszty to ocenimy co ma pod maska
PAmietam te auto z allegro. Jak dla mnie zrobione troche byle jak , brak listew z boku, zderzaki pomalowane w całości no i nie ori kolor. Z tego co pamietam to najgorzej prezentowało sie wnętrze z j.akiegoś niebieskiego bliej nieokreslonego materiału. choć z drugiej strony... przynajmniej nieskończyła na złomowisku.
Co do silnika o mocy 173km to już nic nienapisze
P.S Pierwszy raz słysze o coupe GTE co to niby za wersja ??
Co do silnika o mocy 173km to już nic nienapisze
P.S Pierwszy raz słysze o coupe GTE co to niby za wersja ??
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80