[b3/b4] Stylizacja - Gril
-
- Forum Audi 80
hehehe a dla mnie sie podoba,tyle ze moze nie potrzebnie kleiłem pod tablicą .a zreszta jak mi każdy bedzie mowił ze żle wygląda to w min to odkleje i do kosza.
z daleka fajny efekt, z bliska słabiej ale mi sie podoba,może to wina mojego młodego wieku.chodzilo mi tu o mała zmiane za małe pieniądze.a co to bedzie jak wstawie wysoki spoiler od audi coupe.he.znów same praktycznie negatywy.jak by byla kasa to powstawiałbym czesci od mniej spotykanych modeli ale....pozdro
z daleka fajny efekt, z bliska słabiej ale mi sie podoba,może to wina mojego młodego wieku.chodzilo mi tu o mała zmiane za małe pieniądze.a co to bedzie jak wstawie wysoki spoiler od audi coupe.he.znów same praktycznie negatywy.jak by byla kasa to powstawiałbym czesci od mniej spotykanych modeli ale....pozdro
Kolego REG32, wszystko wporzadku tylko ta zewnetrzna ramke pod tablica powiniens zlikwidowac. Taki kanciak wogole tam nie pasuje. Proponuje poszukac list odboji drzwiowych w chromie, ja takowe zalozylem na obwodce dolnej kratki (pasuje idealnie) a srodek i gorny gril mam oklejony listami z allegro( jak wieszkosc tych ktorzy maja takie patenty). Wglada jak orginalnie zamontowany( po dluzszej chwili dopasowywania). Wszystkim sie podoba i nie raz mowiono mi ze elegancko to wyglada. Postaram sie zamieścic zdjecia do porownania ale dzisiaj juz za pozno.
PS. ta pletwa to nie pasuje, zgadzam sie z reszta.
PS. ta pletwa to nie pasuje, zgadzam sie z reszta.
Miałem i odradzam... tak jak Wujo wspomniał po przejechaniu ok 300km warstwa wierzchnia foli zaczęła miejscami odłazić :shock: i fatalnie to wyglądało <zyga>, wymieniałem/zmieniałem te listwy, ale nadal to samo :evil:
.... pewnego poranka postanowiłem się pozbyć tego dziadostwa i pozostawić tak jak fabryka dała :mrgreen:
Radze się zastanowić tym co planują to założyć, lepiej zainwestować te pieniążki w <pijak>, stanąć przed autem i powiedzieć... o ku :mrgreen: wa, ale ten ori grill jest piękny <rotfl2> <tance>
.... pewnego poranka postanowiłem się pozbyć tego dziadostwa i pozostawić tak jak fabryka dała :mrgreen:
Radze się zastanowić tym co planują to założyć, lepiej zainwestować te pieniążki w <pijak>, stanąć przed autem i powiedzieć... o ku :mrgreen: wa, ale ten ori grill jest piękny <rotfl2> <tance>