CB Radio - antena - montaz
jedyna "skuteczna" metoda aby nie zaopiekował się nią amator cudzej własności to ja wyciągać tylko wtedy kiedy ją używasz. Moja antenka jeździ tylko jak się gdzieś po za miasto wychylam a tak leży sprzęcik w domu. A co do wjeżdżania z anteną do wymiarowego garażu to przy uchwycie montażowym możesz wjeżdżać spokojnie promiennik się nie uszkodzi (chyba że masz niziutki garaż ) <ok>
ja mogę polecić ci taką aantena_cb_at_1000 montowałem ją u kolegi daniello85 w tym samym miejscu co u mnie i sprawuje się znakomicie
Ostatnio zmieniony 29 gru 2011, 17:28 przez tester86, łącznie zmieniany 1 raz.
Panowie jesli juz macie porownywac antene na magnes i ta na klapie to najlepiej miec te same radia i te same anteny aby byl miarodajny efekt... Take porownywanie moja odbiera lepiej bo jest na dachu niz kolegi ktory ma przy klapie bez moim zdaniem bez sensu. Ja mam u Siebie na tylnej klapie, mocawana zaraz nad lampa z lewej strony. Antena nie jakas super bo Sirio 1.20m z tego co pamietam, a to jak wam bedzie odbierala to zalezy od zestrojenia. Na swoja nie narzekam. Motylek zlikwidowalem, w jego miejsce dalem nakretke samohamowna dokrecilem w sumie tak ze trzeba sie przylozyc zeby tam klucz nalozyc, sam sie obawiam czy odkrece jak bede musial... W kazdym razie jeszcze nikt sie nia nie zainteresowal a samochod parkuje pod blokiem.
Ostatnio zmieniony 29 gru 2011, 17:29 przez flgmnft, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam Wszystkich.
Pozwolę sobie podpiąć się do tematu i zapytać. Właśnie zakupiłem radyjko Uni520xl i potrzebuję zakupić do niego antenkę, zaznaczam, że wchodzi tylko w grę antena magnetyczna. Mój wybór padł na te dwie sztuki:
antena_magnetyczna_cb_vk_145
sunker_elite_cb_115_dakota_148cm
Zastanawiam się, którą z tych dwóch wybrać? Która według was będzie trafniejszym wyborem? Pozdr...
Pozwolę sobie podpiąć się do tematu i zapytać. Właśnie zakupiłem radyjko Uni520xl i potrzebuję zakupić do niego antenkę, zaznaczam, że wchodzi tylko w grę antena magnetyczna. Mój wybór padł na te dwie sztuki:
antena_magnetyczna_cb_vk_145
sunker_elite_cb_115_dakota_148cm
Zastanawiam się, którą z tych dwóch wybrać? Która według was będzie trafniejszym wyborem? Pozdr...
Ostatnio zmieniony 29 gru 2011, 17:30 przez siwy23j, łącznie zmieniany 1 raz.
- GreenGreen
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- GreenGreen
- Forum Audi 80
- Kontakt:
[Antena CB] Którą antenę wybrać?
Witam!!!
Panowie chcę kupić antenę montażową na dach mojego Avanta długości ok. 110cm i zastanawiam się, którą wybrać:
Sirio Titanium Chrome
Lemm Miniturbo
Którą byście wybrali?
Panowie chcę kupić antenę montażową na dach mojego Avanta długości ok. 110cm i zastanawiam się, którą wybrać:
Sirio Titanium Chrome
Lemm Miniturbo
Którą byście wybrali?
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg