widziałem gdzieś w jakimś mieście (nie pamiętam jakim) audiankę z niebieskim podświetleniem klamek, gościu był taksówkarzem, i pewnie dlatego zrezał sobie podświetlenie klamek, ale niebieskie diody to przesada, ja też czekam aż się ociepli i mam zamiar zrobić sobie na czerwono takie podświetlenie, zajefajny efektDeamon pisze:nie nazwałbym tego agro tuningiem o ile będzie to współgrało z kolorystka reszty podświetlenia ... drażni mnie natomiast jak ktoś wpakuje niebieskie diody ... z czerwona będzie ładnie i estetycznie . popieram i życzę powodzenia w realizacji planu
[B3,B4] Podswietlenie klamek od wewnatrz
-
- Forum Audi 80
czy taka dioda będzie ok :?:
LED typu R5 12V
Czy lepiej dać jakąś inną np: LED WALEC + rezystor (tylko jaki :?: )
Podajcie linki co najlepiej kupić
Z góry dzięki
LED typu R5 12V
Czy lepiej dać jakąś inną np: LED WALEC + rezystor (tylko jaki :?: )
Podajcie linki co najlepiej kupić
Z góry dzięki
Jeżeli to agrotunig, to A6 widocznie też skoro tam jest ori, wiec nie wiem po co ta sonda i to pytanie?.
A o gustach się nie dyskutuje.
Uważam że każde auto jest indywidualną sprawą każdego właściciela, i posty typu wieś tuning czy do d....py jest nie na miejscu.
Czyli: Sam se mam-sam se pcham.
Oczywiście dzielenie się swoimi pomysłami jest jak najbardziej na miejscu, jak i słowa krytyki i pozytywne opinie. Wystawiając swoje pomysły na publiczny widok należy sie liczyć z negatywnym odbiorem i nie należy sie tym przejmować.
To moje osobiste zdanie, i nie pogniewam się jak ktoś skrytykuje moją wypowiedż.
A o gustach się nie dyskutuje.
Uważam że każde auto jest indywidualną sprawą każdego właściciela, i posty typu wieś tuning czy do d....py jest nie na miejscu.
Czyli: Sam se mam-sam se pcham.
Oczywiście dzielenie się swoimi pomysłami jest jak najbardziej na miejscu, jak i słowa krytyki i pozytywne opinie. Wystawiając swoje pomysły na publiczny widok należy sie liczyć z negatywnym odbiorem i nie należy sie tym przejmować.
To moje osobiste zdanie, i nie pogniewam się jak ktoś skrytykuje moją wypowiedż.
-
- Forum Audi 80
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80