I do tego pogoda ma się sknocić :cry: :cry:Michaello285 pisze:ciągle mało
[Podkarpackie] 14 czerwca Rzeszów Podpromie godz 14ta
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
- szczepcio177
- Forum Audi 80
panowie pogoda jak pogoda meteorolodzy sie myla no ale jak im sie to sprawdzi to bedzie gitara
http://www.pogodynka.pl/m...iasto=rzesz%F3w
:evil: :evil: <ok>
ja nie wiem czy sie wyrobie bo rozrzad i uszczelniacze robie niuni :roll:
http://www.pogodynka.pl/m...iasto=rzesz%F3w
:evil: :evil: <ok>
ja nie wiem czy sie wyrobie bo rozrzad i uszczelniacze robie niuni :roll:
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
- Michaello285
- Forum Audi 80
No dokładnie, data już zaklepana, a ty Hołowczyc możesz sie zabrać z kimś, a z wyjazdu z tatą mozesz zrezygnować <ok>moim zdaniem nie ma sensu przekladac spota dla 1 osoby :!:
A druga sprawa panowie, nie śmiejcie się ze mnie na spocie, mam trochę klapę od bagażnika wgiętą przez jakiegoś typa, pewnie jak cofał, nie było mnie wtedy, dochodze do niuni patrze a klapa po lewej stronie wgięta... w piątek jadę się umówić na robote... i przy okazji będę malował całą klapę, poprawią po moich wypocinach z zaklejaniem dziur po spojlerze bo lakier dziwnie zaczyna wyglądać w tych miejscach... :-x
Sory za OT
- szczepcio177
- Forum Audi 80
przyjedź bez klapy :mrgreen:rafałsz pisze:...
A druga sprawa panowie, nie śmiejcie się ze mnie na spocie, mam trochę klapę od bagażnika wgiętą przez jakiegoś typa, pewnie jak cofał, nie było mnie wtedy, dochodze do niuni patrze a klapa po lewej stronie wgięta... w piątek jadę się umówić na robote... i przy okazji będę malował całą klapę, poprawią po moich wypocinach z zaklejaniem dziur po spojlerze bo lakier dziwnie zaczyna wyglądać w tych miejscach... :-x
Sory za OT