[b3/b4] Zderzak przedni - dokładka
A sarnę chociaż zabrałeś? Dziczyzna jest dobra A zderzaka szukaj na allegro
[ Dodano: 2007-04-30, 17:49 ]
Z bliska wygląda to tak (sorki za jakość zdjęcia)
[ Dodano: 2007-04-30, 17:49 ]
R@FI pisze:czy to są uniwersalne halogenychips pisze:Jak będę miał chwilę czasu to zrobię dokładniejsze fotki z bliższa. Ale i tak widać, że nakładka z b3 nie podejdzie
[url=http://images20.fotosik.pl/275/f01165b73fc886bcm.jpg]Obrazek[/URL]
Z bliska wygląda to tak (sorki za jakość zdjęcia)
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
chips, kiedys sam myślałem o zderzaku z coupe bo mialem okazję ale był bez kratek a zeby takie kratki dokupic to tak samo jak bys szukał igły w stogu siana
do orginalnego zderzaka owszem znajdziesz tanio ale do np cabrio czy coupe to kupa jest nie wiem czemu kazdy wysatwai zderzaki takie a bez kratek... co oni z nimi robia :evil:
do orginalnego zderzaka owszem znajdziesz tanio ale do np cabrio czy coupe to kupa jest nie wiem czemu kazdy wysatwai zderzaki takie a bez kratek... co oni z nimi robia :evil:
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
ten właśnie miałem ale sarna go połamałachips pisze:Może trochę klasyki ?:
http://moto.allegro.pl/it...ci_zderzak.html
i jak kolega wyżej pisał też bez kratek no i musiałbym do niego dokupi lewą strone halogen + kierunek to prawie 200 zł + 300 zderzak + malowanie kupa kasy ta ja muszę pomalować i wy szpachlować maskę to samo z błotnikiem i kupić itp więc pieniążki muszę oszczędzać
[ Dodano: 2007-05-01, 10:03 ]
nowie jedno pytanie czy do b3 technicznie będzie pasował zderzak od b4 chodzi o b3 91 i be 92 czy różnica jest jakaś np. wielkość????
proszę o jak najszybszą odpowiedź
Powinien pasować. Będziesz musiał zmienić mocowanie zderzaka na błotnikach, ale czy będzie to dobrze wyglądało ???
po dokładnym przeanalizowaniu stwierdziłem iż wole naprawić swój zderzak od coupe juz zakupiłem nowe halogeny i kierunki do niego. co oryginał to oryginał a nie jakaś podróba z żywicy szybsza prędkość większy bąk i dziura w zderzaku he he a więc audi zostanie z starym zderzakiem ale dostanie kilka nowych rzeczy.