[80 b3] cofanie zegarów
[80 b3] cofanie zegarów
witam jestem tu nowy i od razu mam delikatny problem do rozwiązania. otóż zakupilem nowe zegary do mojej audiczki i mam na nich za duży przebeig w porównaniu do mojego silnika. na oryginalnym mialem 180 tys na tych mam niecąłe 260 tys:/ nie jestem żadnym kanciarzem który cofa licznik przed sprzedaża tylko cche meić rzeczywisty przebeig. z góry dzieki.
rozumie...tylko musisz napisać jakiej produkcji jest licznik czy VDO albo UN4
w VDO da się cofnąć licznik, robiłem tak u siebie...natomiast w UN4 nie da się tego obejść...podczas ściągania wskazówki, licznik zostaje uszkodzony(cała igła wychodzi) :-x
poszperaj troszkę na forum, dużo razy poruszaliśmy ten temat..
pozdrawiam Krzysztof
w VDO da się cofnąć licznik, robiłem tak u siebie...natomiast w UN4 nie da się tego obejść...podczas ściągania wskazówki, licznik zostaje uszkodzony(cała igła wychodzi) :-x
poszperaj troszkę na forum, dużo razy poruszaliśmy ten temat..
pozdrawiam Krzysztof
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
ja wlasnie w UN4 probowalem naprawic wskaznik przebiegu ktory stana w miejscu i udalo sie go "popchnac" tyle ze wskaznik predkosci juz nie dziala.... jak pisal franof1 wyszla cala igla z silniczka wskazowki czego sie nie spodziewalem i wczesniej nie wiedzialem ale zmobilizowalo mnie to przynajmniej do montazu zegarow od a4
masz już założony licznik od a4?ClNEK pisze:ja wlasnie w UN4 probowalem naprawic wskaznik przebiegu ktory stana w miejscu i udalo sie go "popchnac" tyle ze wskaznik predkosci juz nie dziala.... jak pisal franof1 wyszla cala igla z silniczka wskazowki czego sie nie spodziewalem i wczesniej nie wiedzialem ale zmobilizowalo mnie to przynajmniej do montazu zegarow od a4
sorrki za ot :oops: