http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8655572
Jechać, jechałem. Co prawda bez płynu chłodzącego ( :!: ) ale jechałem. Natomiast ciężko mi coś o silniku powiedzieć bo strasznie wył przez nieszczelny kolektor wydechowy i gwiżdżącą w niebogłosy turbinę :mrgreen: Wcześniej jak ją byłem oglądać wystawiona była chyba coś za 9tyś plus opłaty to jakieś 10300 (czyli cena i tak dość niska) ale z ciekawości po drodze wstąpiłem zobaczyć.AdiAudi pisze:kurcze, za 6500zł to tyle co dobra B3! jeśli nią nie jechałeś to się nie dowiesz czemu tyle spuścił :lol:
Jasne, też tak myślę. Ale nie rozumiem tych sprzedawców. Bo po co gadają że wszystko jest ładnie i pięknie skoro na pierwszy rzut oka widać że to trup. Czy oni myślą że ludzie to debile? Że powie iż auto jest w dobrym stanie to ja pojadę u kupię bez oglądania? Na szczęście daleko nie jeździłem, zawsze góra 100km, ale nie raz były przypadki że ktoś jechał oglądać auto 500km po to aby zobaczyć że opis nie miał nic wspólnego ze stanem faktycznym.AUDI_A6 pisze:Za taka kasę to ciężko się było spodziewać kokosów.
No niestety nie odpowiem ci na to pytanie bo nie mam porównania, wcześniej w B3 miałem TD więc to całkiem inna bajka. Ale jeśli chodzi o odczucia to myślę że nie jest źle. Na 3 biegu można dość długo przyśpieszać. Jak zjadę chwile czasu to podam ci numer mojej skrzyni.Hołowczyc20 pisze:chodzi mi o przełożenia czy są dłuższe,krótsze czy może takie same jak B3 B4