[ 1.9TDI 1Z] Gdzie przerobić pompę wtrysk. na linke.
[ 1.9TDI 1Z] Gdzie przerobić pompę wtrysk. na linke.
Witam wszystkich. Mam takie pytanko. Gdzie i w jakiej cenie mógłbym przerobić pompę wtryskową z silnika 1Z ( sterowaną elektronicznie ) na taką sterowana linką ( z boost pinem ) w okolicach woj. śląskiego. Ile mniej więcej silnik 1Z będzie mieć koników jeśli przerobi się go na M-TDI ?
Ostatnio zmieniony 16 lip 2009, 17:33 przez sisu32, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [ 1,9 TDI 1Z ] Gdzie przerobić pompę wtrysk. na linke.
najsilniejszy o jakim czytałem ponad 200PS i gonił na ćwiartkę , a 99 sekret to pompa , na zwykłej z TD 1Z też pojedzie , a i są fabryczne TDI na mechsisu32 pisze:Witam wszystkich. Mam takie pytanko. Gdzie i w jakiej cenie mógłbym przerobić pompę wtryskową z silnika 1Z ( sterowaną elektronicznie ) na taką sterowana linką ( z boost pinem ) w okolicach woj. śląskiego. Ile mniej więcej silnik 1Z będzie mieć koników jeśli przerobi się go na M-TDI ?
- penki00 (usunięty)
- Forum Audi 80
nigdzie , musisz kupić pompę na linkęsisu32 pisze:Witam wszystkich. Mam takie pytanko. Gdzie i w jakiej cenie mógłbym przerobić pompę wtryskową z silnika 1Z ( sterowaną elektronicznie ) na taką sterowana linką ( z boost pinem )
ma pompę z 1.6 TDpenki00 pisze:Kolega Karol robił taki myk tylko musisz poszukać tego posta.
tak zgadza sie pompe mam od 1.6td tlokorozdzielacz 9mm czyli glowica org ale fale zalozylem od tdi ale moze byc cala pompa org od td i tez bedzie brykal chyba ze celujesz w wieksza moc itpVision pisze:nigdzie , musisz kupić pompę na linkęsisu32 pisze:Witam wszystkich. Mam takie pytanko. Gdzie i w jakiej cenie mógłbym przerobić pompę wtryskową z silnika 1Z ( sterowaną elektronicznie ) na taką sterowana linką ( z boost pinem )ma pompę z 1.6 TDpenki00 pisze:Kolega Karol robił taki myk tylko musisz poszukać tego posta.