Przywitaj się z nami
-
martinskap
- Forum Audi 80

witam wszystkich posiadaczy 80-tek !
siemka mam na imie Marcin posiadam 80 b4 2.0 ABT jestem z Zabrza :mrgreen:
mam nadzieje ze uda mi sie komus pomuc, bo ja sam znalazłem wiele odpowiedzi
pozdrawiam!!!!!
mam nadzieje ze uda mi sie komus pomuc, bo ja sam znalazłem wiele odpowiedzi
pozdrawiam!!!!!
-
lukasz2369
- Forum Audi 80

-
Mefistofeles
- Forum Audi 80

Witam...
Maciej Z Tej Strony Monitora Sie Kłania Jestem Z Poznania...
Posiadam Audi 90 B3 89r 2.3 133Koniki
O Forum Dowiedzialem Sie Od Uzytkownika A Zarazem Znajomego Mozna Tak Rzec...
Pozdrawiam
Maciej Z Tej Strony Monitora Sie Kłania Jestem Z Poznania...
Posiadam Audi 90 B3 89r 2.3 133Koniki
O Forum Dowiedzialem Sie Od Uzytkownika A Zarazem Znajomego Mozna Tak Rzec...
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 13 cze 2009, 10:26 przez Mefistofeles, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Przywitaj się z nami
witam jestem Jarek i jestem z Bartoszyc na mazurach. Posiadam mega super fure Audi 80 B3 nie ma lepszych aut od tych
silnik 1.6 sedan rok 1991...pozdrawiam
Witam wszystkich posiadaczy 8-iu kółek serdecznie jestem Darek mam 80 B3 1.6TD z 91 roku pochodzę z Przasnysza a pracuję na pomorzu i tak sobie jeżdżę tam i z powrotem myślę że pomogę dobrą radą
Witam wszystkich użytkowników forum. Mam na imię Rafał i jestem z Kętrzyna(warmińsko-mazurskie). Posiadam 1z avant 93r. Forum sam znalazłem już jakiś czas temu ale znalazłem chwilę na dołączenie do was. Pozdrawiam.
Witam
Mama na imię Łukasz, jestem ze Starachowic. Posiadam B3 sedan z silnikiem 1,6B PP. Stronkę znalazłem, bo oczywiście pierwsze co, to postanowiłem ulepszyć coś w audi, bo niestety oprócz szyberka jest cała goła:) Ale z czasem to się zmieni, tzn. już się zmienia:) Interesuję się elektroniką, informatyką i przeważnie w tym temacie będę starał się pomóc.
Mama na imię Łukasz, jestem ze Starachowic. Posiadam B3 sedan z silnikiem 1,6B PP. Stronkę znalazłem, bo oczywiście pierwsze co, to postanowiłem ulepszyć coś w audi, bo niestety oprócz szyberka jest cała goła:) Ale z czasem to się zmieni, tzn. już się zmienia:) Interesuję się elektroniką, informatyką i przeważnie w tym temacie będę starał się pomóc.