[B4 ABC Avant Q] 150 kucyków do zabawy + Czarny Mafijny ABT
-
- Forum Audi 80
Sedana zdążyłem luknąc z dalsza bo skuciok był u mnie z korbką do szyby, za co z góry dziękuje Sam przywiózł mi do domqu :mrgreen:
Mam nadzieje ,ze na zlocie w Oświęcimiu postawie za korbke. I moze coś pogadamy , bo strasznie dużo części mi brakuje i chętnie coś odkupie jak będzie na sprzedaż.
Wielka robota maszyny są piękne i do każdej takie samo podejscie ale najbardziej podoba mi sie srebrny avant z czarna pupą No i silniczek marzenie , juz nie wspominam o quattro.
Do zobaczenia na zlocie. Pozdrawiam
Mam nadzieje ,ze na zlocie w Oświęcimiu postawie za korbke. I moze coś pogadamy , bo strasznie dużo części mi brakuje i chętnie coś odkupie jak będzie na sprzedaż.
Wielka robota maszyny są piękne i do każdej takie samo podejscie ale najbardziej podoba mi sie srebrny avant z czarna pupą No i silniczek marzenie , juz nie wspominam o quattro.
Do zobaczenia na zlocie. Pozdrawiam
Skuciok powiem tak aż mnie zamurował twój park samochodowo-motocyklowy <ok> audiolki super a motorki też nie gorsze... masz serce do motoryzacji też się interesuje motorami, kiedyś nawet odrestaurowałem motocykl K58 ale niestety musiałem go sprzedać. Zamierzam kiedyś wrócić do motorków ale to inna bajka
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
O prosze. nie bylo mnie tu jakis czas a srerko juz poskladane ma se dobrzei to jeszcze dodatkowo konkretne mody juz byly . Brawo Skuciok widez ze nie proznujesz i o to chodzi o to chodzi <ok> . Wogole patrzac na ten cały jak ty to nazwales "dobrobyt" to nie wiem co mi sie tu najbardziej podoba, masz chlopak serce do maszyn i tyle. Pozdrawiam.