- rok produkcji 1996r.
- 8G
- Cabriolet
- 1,9 TDi
- 92,4 KM/190,2Nm
- wypas: wspoma, abees, full elektryka, skóra i brak dachu ;p
na dzień 01.10.2011 zmienione:
- koła Brock B1
przod 17'x8,5' ET13 205/40
tył 17'x10' ET20 215/40,
- lampy na klapie bagaznika z wersji amerykańskiej, bez blendy,
[numery katologowe dla zainteresowanych]
prawa: 8G0945225B
lewa: 8G0945226B
- sprężyny H&R obniżające o 5cm na kazdym kole(pozniej zmieniony przod),
- ringi na zegary,
- windshot na lato,
- zderzak przod od wersji RS2 (narazie prace trwaja nad zalozeniem[str. 12], pomalowany i zalozony na tip-top bedzie w kwietniu... no i niestety nie udalo sie osiagnac tego planu bo zderzak wymaga jeszcze wkladu duzej pracy fachowca)
- soczewki w czarnym macie, ale docelowo orginalnie srebrne, do tego xenon 6000K (juz poprawione, dzieki zaangazowaniu w temat przez kolege Loczek... zmolestowal mnie na finale tour'de Śląsk w Wyrazowie w 2010 roku i mam jego srebrne odblysniki, natomiast on ma moje czarne)
- kolejny zderzak przod, tym razem cabrio face lift zdjety z samego Żółtka od AUDI_A6, aktualna styuacja rs'a nie wyglada za ciekawie... byc moze rs bedzie wyjsciowym zderzakiem, a ten po liftowy na codzien, chyba ze rs po naprawie bedzie trzymal sie kupy, a znajadzie sie klient na FL'a to wtedy auto bedzie na codzien wygaldac tak jak mi sie zawsze marzyl ;]
- opony Nankang NS-2 215/40 87V z osłona felgi na tyl,
- lakier LC4V, z palety VW, malowane byly nim golfy II generacji w limitowanej edyscji Fire&Ice, tak po ludzku to kolor ciemny fiolet z duza iloscia perły,
- opony Nankang NS-2 205/45 87V z osłona felgi na przód,
- nie liczac pierdol typu maglownica, drazki i inne takie tam, to doszly sprezyny na przod dedykowane do cabrio w dieslu firmy Jamex obnizajace o 6cm,
- srebrne odblyśniki soczewek
- zawieszenie gwintowane przód
- zregenerowana skóra
- maty grzewcze w fotelach
- wymiana rozmiaru opon przednich z 205/45/17 na 205/40/17
- zawieszenie gwintowane na samochodzie
- zderzak RS2, wraz z grillem RS2look na samochodzie
- kolejny setup obnizajacy: -90 przod uzyskany gwintem, oraz -80 na sprezynach KW
- sprezyny -80 zastapione gwintem KW, teraz komplet przod tyl to gwint
- rozstaw srub zmieniony na 5x112
- hamulce przod to tarcze 288 plus zaciski i klocki z audi a4b5v6
- Brock b1 zostal zastapiony kompletem RH ZW4 w rozmiarowce 18"x9,5" na kazdym kole, ET ciezko wyliczyc bo zmiana rozstawu z przodu spowodowala inne odsadzenie piast, opony to 215/35 przod i 225/35 tyl
- Poliftowy wygladzony zderzak tyl od cabrio po lifcie
- custom blenda plus rejestracja na wymiar
- obrys na dwuwloknowej zarowce
SEZON
> > > 2009 < < <
- Taki był po kupnie i przez kolejne 2 miesiace, poki nie kupilem kół

(brak zdjęć ehh)

- Sesja po pierwszym myciu po założeniu BROCK'ów B1 8,5" ET13 205/40/17 oraz tyl 10" ET20 225/35/17 :]
(brak zdjęć)

- Na nowych lampach:
- Ringi:
- Kilka zdjęć zrobionych na zlocie:
- meine lanse brille ;]
- Sesja z Siwuskiem ;]
- Nareszcie pomalowalem czarne elementy zderzakow i progi ;]
dodatkowo mozna poogladac glebe -50
no i bym zapomnial, prosze zwrocic uwage na nowa ramke tablicy rejestracyjnej ;]
- Finał tour de Śląsk i taka mala sesyjka z kolega z cabrio-club RAFI'm
- Pare fotek znalezionych na necie ze zlotow (pare demaskuje moja tożsamość;p) ;][/b
Nie można określić wymiarów obrazka. Sprawdź, czy podany adres URL jest poprawny.
Wiadomość zawiera za dużo odnośników. Maksymalna dozwolona liczba odnośników to: 50.
Nie można określić wymiarów obrazka. Sprawdź, czy podany adres URL jest poprawny.