[1.9TDI 1Z] Avant Jak zdiagnozować klimę
[1.9TDI 1Z] Avant Jak zdiagnozować klimę
Cześć Forumowicze. Mam małe pytanko, posiadam interfejs diagnostyczny viakena plus program vag com 311 i polski vag 4,9od pewnego czasu i pomyślnie łączę się z moją niunią, silnik, abs, poduszki i to chyba wszystko. Łączę się przez podwójne gniazdo przy bezpiecznikach linie K I L , masa i plus. Problem wynika z tego iż nie mogę połączyć się z klimą dodam klima manualna rocznik furki 94 na pierburgu. Dodam że z webastem też nie mogę się połączyć. Czy są jakieś inne gniazda lub sposoby na połączenie się z wymienionymi podzespołami. Pozdrawiam
Re: [1.9TDI 1Z] Avant Jak zdiagnozować klimę
z manualną klimą nie da rady się połączyć nie ma diagnozy własnej,webasto też nie zagada.opisz może co sie dzieje z klimą w czym problem.tadeuszek pisze:Cześć Forumowicze. Mam małe pytanko, posiadam interfejs diagnostyczny viakena plus program vag com 311 i polski vag 4,9od pewnego czasu i pomyślnie łączę się z moją niunią, silnik, abs, poduszki i to chyba wszystko. Łączę się przez podwójne gniazdo przy bezpiecznikach linie K I L , masa i plus. Problem wynika z tego iż nie mogę połączyć się z klimą dodam klima manualna rocznik furki 94 na pierburgu. Dodam że z webastem też nie mogę się połączyć. Czy są jakieś inne gniazda lub sposoby na połączenie się z wymienionymi podzespołami. Pozdrawiam
[B4, 1Z AVANT]
Cześć, właściwie nie mam jakiegoś problemu, po prostu chciałem sprawdzić czy istnieje możliwość połączenia się z tą klimą i czy prawidłowo chłodzi... Dzięki za informację hej.