Ponieważ powstał ten temat
Mam pytanie czy faktycznie jestem jakiś nadgorliwy?
Czy robie coś źle. Prosze o szczere wypowiedzi. Jestem dorosłym mężczyznom, zniose dzielnie słowa krytyki.

Danek pisze:Ja robię podobnie,
dawno flaszki nie stawiałeśCzy robie coś źle.

Niespiczi pisze:Czy robie coś źle.

Już się zrehabilitował :mrgreen:grze pisze:Czy robie coś źle.
dawno flaszki nie stawiałeś
To samo jest na forum Hondy Civic. tam to dopiero ciężko jest coś znaleźć. Szukajka niby jest, ale kompletnie beznadziejna, a jak już się coś znajdzie, to gadka jest nie wiadomo o czym i mało na temat. Wszystko rozsiane po kilkudziesięciu tematach. Żeby coś znaleźć trzeba się przekopać przez miliony tematów, w których ktoś pisze, że pytający mógłby poszukać, bo było już kiedyś. Już nie mówiąc, że tam jest tak śmiesznie, że nie możesz sobie tak jak u nas zobaczyć czy są jakieś odpowiedzi w tematach, w których pisałeś jeśli nie dodasz sobie tego tematu do subskrypcji w menu podręcznym. Miliony nieaktywnych użytkowników. Napisz nowy temat, to nikt Ci nie odpowie. Nie dopatrzyłem się tam żadnego tematu, gdzie możnaby zgłaszać swoje sugestie do forum czy pogadać na luzie. Jednym słowem jedna wielka porażka. Nasze forum jest o wiele lepiej dopracowane i zorganizowane, a ci, co narzekają, to robią to chyba dla idei, bo nie wiedzą jak jest gdzie indziej.Labiel pisze:Ostatnio przebywam trochę na forum A4 aby zdobyć nie co wiedzy. Poszukać tam cokolwiek nie jest trudno. Ale co się okazuje jak wchodzę już w dany temat? Połowa z nich to tylko pytania bez odpowiedzi z milionem dublujących się tematów. Więc niby szukajka wskazuje tam odpowiednie tematy, ale co z tego jak nie ma w nich odpowiedzi. I u nas byłoby tak samo, gdybyśmy nie usuwali tych dublujących się tematów.

Mi się wydaje, że bardziej przybyło niż ubyło. Poza tym, zawsze będzie taka grupa, która zarejestruje się tylko po to aby rozwiązać jakiś problem i na szybko założy temat nie czytając nawet regulaminu, ignorując szukajkę domagając się szybkiej odpowiedzi, a potem już się więcej nie zalogują lub zalogują się dopiero wtedy, gdy pojawi się następny problem. To chyba normalne.goldi j51 pisze:ostatnio zauważyłem że faktycznie troszkę nam ubyło tych klubowiczów

Tam głównie gadka toczy się o "dupie marynie" Też to zauważyłem bo mam kumpla z Hondą civic więc czasem tam z ciekawości zaglądałem. Piszą dużo, ale o pierdołach.grze pisze:To samo jest na forum Hondy Civic. tam to dopiero ciężko jest coś znaleźć
Ale nie ma u nas problemów z uzyskaniem informacji. Może i ubyło tych "fikcyjnych" klubowiczów, ale cały czas mamy spore grono tych naprawdę aktywnych.goldi j51 pisze:Jedynie ostatnio zauważyłem że faktycznie troszkę nam ubyło tych klubowiczów