Przywitaj się z nami
Witam klubowiczów.
Jestem Piotrek. Mam Audi B4 1992 rok 1.9 TDI 1Z+R
Mieszkam w Glownie lub w Łodzi, zalezy od dnia...
Na początku swojej przygody jeździłem ojca Audi C4 2.3E, od 1994 roku w jego rękach, potem mialem wlasnego Golfa III, ale przygoda sie zakonczyla i od razu zaczalem szukac AUDI B4. I tak 14.06.2008 zakupiłem niuńkę i do dziś sobie chwalę.
Do dnia dzisiejszego moje mody w AUDI to:
1. Zawiecha od competition
2. Felga 16" AZEV
3. Montaż kubełków w jasnym welurze
4. montaż AutoCheck'a
5. Montaż kurnika (3 zegarów w konsoli)
6. Dołożenie anteny dachowej z Vento
7. Założenie rezystorka
8. Wymiana serwa i pompy ham. na większe
Plany: grill, zderzak z kierunkami, dzielone albo soczewkowe reflektory, tylne lampy US, czips, wtryski od AFN (byc moze na dniach), zmiana przednich hamulców na 280mm
A tak na marginesie... czuje sie jak na spotkaniu AA
(Anonimowych Audiholików) 8-)
Jestem Piotrek. Mam Audi B4 1992 rok 1.9 TDI 1Z+R
Na początku swojej przygody jeździłem ojca Audi C4 2.3E, od 1994 roku w jego rękach, potem mialem wlasnego Golfa III, ale przygoda sie zakonczyla i od razu zaczalem szukac AUDI B4. I tak 14.06.2008 zakupiłem niuńkę i do dziś sobie chwalę.
Do dnia dzisiejszego moje mody w AUDI to:
1. Zawiecha od competition
2. Felga 16" AZEV
3. Montaż kubełków w jasnym welurze
4. montaż AutoCheck'a
5. Montaż kurnika (3 zegarów w konsoli)
6. Dołożenie anteny dachowej z Vento
7. Założenie rezystorka
8. Wymiana serwa i pompy ham. na większe
Plany: grill, zderzak z kierunkami, dzielone albo soczewkowe reflektory, tylne lampy US, czips, wtryski od AFN (byc moze na dniach), zmiana przednich hamulców na 280mm
A tak na marginesie... czuje sie jak na spotkaniu AA
Witam klubowiczów. Jestem szczęśliwym posiadaczem 80 B3 ROK 91 1.8S gaźnik od dwóch dni. Widzę ze spotkania w Łodzi są częste i już chyba sie udam na pierwsze w ten czwartek :mrgreen:
Forum znalazłem w ciągu 5 sek. po tym jak wróciłem do domu po zakupie auta. W poprzednim aucie Ibi (seat ibiza I ) tez byłem zarejestrowany na forum wiec dla mnie to nie nowość
Forum znalazłem w ciągu 5 sek. po tym jak wróciłem do domu po zakupie auta. W poprzednim aucie Ibi (seat ibiza I ) tez byłem zarejestrowany na forum wiec dla mnie to nie nowość
Siemanko jestem Wojtek. Jeszcze nie mam autka ale tylko 2 lata zostały do prawka
(o ile zdam) Moj ojciec kupił wczoraj audice 80 B4 2.3 Quattro. Niestety jest to 92r i jeździł nim jakis nieogarnięty gość. Sporo jest przy niej pracy ale damy we 2 rade no i jeśli będę potrzebować pomoc to zwrócę się do was
Ale sięrospisałem
Pozdro.
PS. Jestem z woj. Mazowieckiego, Przasnysz (Jednorożec)
PS. Jestem z woj. Mazowieckiego, Przasnysz (Jednorożec)
Witam. Mam na imię Marcin, jestem z Żnina i mam Audi 80 B4 2,0 z roku 1992. Moja miejscowość znajduje się w Kujawsko-Pomorskim. A oto Mała wlepa mojego autka:
Audi 80 Baker
Audi 80 Baker
Witam wszystkich
Mam na imię Andrzej, jestem z Rybnika, i tydzień temu zostałem szczęśliwym posiadaczem B3 1.8S sedan z 91r. :mrgreen:
Tu macie parę fotek mojej NIUNI :lol:
<yes> http://www.centrum.audi80.pl/component/ ... catid,170/ <yes>
<hura>
[ Dodano: 2009-06-18, 13:02 ]
Sorrki admina za ten link w moim podpisie, nie wiedziałem że tę stronkę też zaliczacie do konkurencji...
już go usunąłem.
Mam na imię Andrzej, jestem z Rybnika, i tydzień temu zostałem szczęśliwym posiadaczem B3 1.8S sedan z 91r. :mrgreen:
Tu macie parę fotek mojej NIUNI :lol:
<yes> http://www.centrum.audi80.pl/component/ ... catid,170/ <yes>
<hura>
[ Dodano: 2009-06-18, 13:02 ]
Sorrki admina za ten link w moim podpisie, nie wiedziałem że tę stronkę też zaliczacie do konkurencji...
już go usunąłem.