Proszę w tym temacie pisać posty tylko ściśle związane z wysyłką.
Uprzedzając ewentualne pytania, przygotowałem FAQ (odpowiedzi)
Czy dostanę informację o wysyłce wlepki ?
Tak, sprawdzając ten temat. To tu będą listy wysłanych (nicki).
Kiedy wyślesz do mnie wlepkę ?
Wkrótce. Każdego dnia adresuję i wysyłam od 20 do 50 sztuk.
Wiele osób dostaje a ja ciągle czekam na wlepkę? Kiedy wyślesz do mnie, do Nowaka
Jak przyjdzie na Ciebie pora. Adresy biorę z PW patrząc od najstarszych nadesłanych.
Nie otrzymałem wlepki, a jestem na liście wysłanych !
Poczekaj spokojnie. Poczta Polska potrafi czasami długo dostarczać.
Jestem na liście wysłanych, czekam ponad 10 dni roboczych i nadal nie mam wlepki.
Przykro mi. Może listonosz ją ukradł. Jeśli jesteś na liście wysłanych, wlepka została do Ciebie wysłana zgodnie z adresem jaki podałeś mi przez PW.
Czy możesz wysłać mi wlepkę poleconym ?
Nie, nie wysyłam poleconym. Wyjątki to zagubione wlepy po zakończeniu akcji.
Czy możesz mi wysłać wlepę poza granice Polski?
Musisz dopłacić za przesyłkę. Ustalimy to indywidualnie przez PW, lecz dopiero po zakończeniu akcji.
Napisałem Ci PW, dlaczego nie odpowiadasz ?
Mam w skrzynce milion pięćset 100 dziewięćset wiadomości. Poczekaj cieprliwie aż się dokopię do Ciebie.
Wpłaciłem kasę, jestem na liście excel wygenerowanej z Twojego banku, ale nie ma mnie wciąż na liście wysłanych.
Wysłałeś mi PW dość póżno i jeszcze do Ciebie nie doszedłem, lub nie wysłałeś mi wcale PW. (PW to nie email i nie info na gg, to prywatna wiadomość na forum)
Akcja się zakończyła, a ja nie mam wlepki.
Zrób rachunek sumienia. Sprawdź czy wpłaciłeś kasę. Zrób skan lub zdjęcie potwierdzenia. Sprawdź czy wysłałeś mi prawidłowo PW. Zerknij tytuł wpłaty, czy jest czytelny, czy nie pomyliłeś nicka w tymże tytule. Jeśli wszystko się zgadza, wyślij mi info przez PW załączając potwierdzenie wpłaty.
Wysłałem wpłatę z innego konta niż dane do wysyłki. Czy nie pomylisz się ?
Nie. Liczy się tytuł wpłaty, kwota, a dane do wysyłki biorę ze skrzynki PW.
Czy mogę Cię wykręcić i napisać PW z adresem, ale nie wpłacić kasy ?
Dupa. Doc bierze PW, następnie nick ten musi widnieć w wyciąg z banku, sprawdza kwotę i dopiero adresuje. Oszustom zakłada banana
Zobligowałem się do zakupu wlepki, ale nie wpłaciłem kasy, bo coś tam coś tam.
Jesteś niesłowny i żenujący. Pewnie usunąłem Cie z listy wlepkowej. Nie mam Cię już w skrzynce PW. Nie zawracaj więcej mi gitary na forum.
Na koniec fotka z adresowania
Jak wspomniałem, pierwsze wlepki lecą jutro tj w piątek. Pierwsza lista wysłanych pojawi się za kilka godzin w tym temacie.