B4 2,6 V6 ABC] układ wydechowy
-
- Forum Audi 80
B4 2,6 V6 ABC] układ wydechowy
Wie ktoś moze gdzie możńa kupić nowy układ wydechowy do tej V6 moze być robiony (może kwasówka będzie spokój na jakiś czas) albo seryjny musze wymienic dotychczasowy bo za łączeniem z katalizatorem niedługo tylko sito zostanie z tego co nalicyzłem to ma tam już ok 6 złączeń tłumiki końcowe tzn te które nie idą wzdłóż samochodu są raczej ok :shock:
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2007, 17:16 przez boskijacek447, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam!
Ja również mam problem z układem wydechowym w silniku ABC 2.6 - nigdzie nie można dostać zamienników tylko bosal (środkowy około 1000zł a końcowy 550zł) czy ktoś może znalazł coś tańszego? I jeszcze jak oryginalnie wygląda katalizator - jest jeden czy dwa bo u mnie chyba jakaś przeróbka była i jest jeden?
Ja również mam problem z układem wydechowym w silniku ABC 2.6 - nigdzie nie można dostać zamienników tylko bosal (środkowy około 1000zł a końcowy 550zł) czy ktoś może znalazł coś tańszego? I jeszcze jak oryginalnie wygląda katalizator - jest jeden czy dwa bo u mnie chyba jakaś przeróbka była i jest jeden?