[80 B4 1.9 1Z]hamulce plus migająca lampka świec :-(
[80 B4 1.9 1Z]hamulce plus migająca lampka świec :-(
Witam, mam pytanie gdzie szukać usterki, pedał hamulca wpada w podłogę, ale auto hamuje. Wszystko co związane z hamulcami zostało wymienione zostały tylko tarcze, czyżby to one były winne?? mało tego podczas dłuższej jazdy zaczyna migać lampka świec żarowych, ale wystarczy puknąć w pedał hamulca i gaśnie, dodam że na włączonym i wyłączonym silniku pedał hamulca reaguje tak samo czyli wpada. Proszę o jakąś podpowiedź co to może być i co naprawić.
Ostatnio zmieniony 17 cze 2009, 20:15 przez Lons, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: hamulce plus migająca lampka świec :-(
A plyn hamulcowy wymieniales?
- michael80b3
- Forum Audi 80
[ Dodano: 2009-06-17, 20:15 ]
Co do odpowietrzania wymiana była w warsztacie i ja..a bym sobie dał ogolić, że tak :mrgreen:
Co do tarcz to są na prawdę cienkie i też to podejrzewam ale 100% nie mam pewności
a lampka świec żarowych czemu się włącza czasami podczas jazdy?? ma to jakiś związek z hamulcami?? bo tak jak pisałem wystarczy puknąć w pedał hamulca i gaśnie <osohozi>
czy tak?? [80 B4 1.9 1Z]hamulce plus migająca lampka świecWOJTEK26 pisze:Na poczatek Popraw proszę tytuł tego wątku zgodnie z regulaminem. Zastosuj w nim odpowiednie tagi. Dla działu technicznego tagi wyglądają tak. W przypadku nie poprawienia, zostanie on zamknięty lub usunięty !
Co do odpowietrzania wymiana była w warsztacie i ja..a bym sobie dał ogolić, że tak :mrgreen:
Co do tarcz to są na prawdę cienkie i też to podejrzewam ale 100% nie mam pewności
a lampka świec żarowych czemu się włącza czasami podczas jazdy?? ma to jakiś związek z hamulcami?? bo tak jak pisałem wystarczy puknąć w pedał hamulca i gaśnie <osohozi>