No właśnie nawet na zdj widać że ta porwana wiązka ma z 8 kabli ale kolory nie pasują do kolorów przy głośnikach :evil: już sam nie wiem od czego ona jest.wg mnie powinny być dwie-czy jest ktoś kto może mi sprawdzić jak ma u siebie?
Tylko musi mieć Nokie z wzmakami!
Radio - opis kolorow kabli glosnikowych
- radek kocio
- Forum Audi 80
- radek kocio
- Forum Audi 80
-
- Audi 80 Klub
podłączyłem dziś kable do głośników na tyle (głośniki nokia )
niebiesko-zielony z brązowo-czarnym jako sygnał
czerwono-zielony z brązowo-czerwonym jako sygnał
i moje pytanie bo jak podłączyć kable czerwono-brązowy , czerwono-żółty, biało-czerwony ???
biało-czerwony podłączyłem do niebieskiego z radia a czerwono-brązowy i czerwono-żółty pod plus i głośniki nie zagrały ;/ co w tej sytułacji proponujecie koledzy ?? dzieki z pomoc z góry
[ Dodano: 2011-05-12, 02:15 ]
ja byłęm dzis w zakładzie montujacym audi - odradzili mi to podłaczać szkoda zachodu bo to badziewie - po za tym moja koncepcja audi uległa drastycznej zmianie w deske rozdzielcza wysokotonowe ukierunkowane plus 16 w drzwi plus ori tuba w bagarznik do tego radio i wzmak takie połaczenie w zupełnosci wystarczy na moje potrzeby
niebiesko-zielony z brązowo-czarnym jako sygnał
czerwono-zielony z brązowo-czerwonym jako sygnał
i moje pytanie bo jak podłączyć kable czerwono-brązowy , czerwono-żółty, biało-czerwony ???
biało-czerwony podłączyłem do niebieskiego z radia a czerwono-brązowy i czerwono-żółty pod plus i głośniki nie zagrały ;/ co w tej sytułacji proponujecie koledzy ?? dzieki z pomoc z góry
[ Dodano: 2011-05-12, 02:15 ]
ja byłęm dzis w zakładzie montujacym audi - odradzili mi to podłaczać szkoda zachodu bo to badziewie - po za tym moja koncepcja audi uległa drastycznej zmianie w deske rozdzielcza wysokotonowe ukierunkowane plus 16 w drzwi plus ori tuba w bagarznik do tego radio i wzmak takie połaczenie w zupełnosci wystarczy na moje potrzeby