[B4 1.9TD AAZ] licznik un4
[B4 1.9TD AAZ] licznik un4
Witam w moim audi miałem licznik z big benem po okazyjnej cenie udało mi sie zdobyć licznik z obrotomierzem UN4 po podłaczeniu wszystko ok oprócz obrotomierza wskazuje obroty od 3 tys do 6 a potem wskazówka opada i tyle. Czytałem dużo na forum o tych przeróbkach,ze trzeba przylutowac potencjometr lecz wszystko dotyczyło liczników VDO a w moim UN4 jest chyba całkiem inaczej blat od obrotomierza bardzo sie rózni od tego VDO czy jest możliwość przeróbki aby wszytsko ok działało?
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
junglist
Audi 80 Fan
Silnik: AAZ
Typ: b4
Nadwozie: sedan
Imię: Paweł
Posty tech.: 32
Miasto/Region: Łódź
Wysłany: Dzisiaj 23:27
jeśli ci sie chce to spróbuj wstawić zamiast tego kondensatora 2200uF 3 razy wiekszy czyli 6600... i nei pytaj mnie dlaczego
ok sprobuje gdzie taki kondensator dostane? w jakiej cenie? i co mi jeszcze potrzebne do tej operacji? lutownica igielkowa czy cos takiego?
Audi 80 Fan
Silnik: AAZ
Typ: b4
Nadwozie: sedan
Imię: Paweł
Posty tech.: 32
Miasto/Region: Łódź
Wysłany: Dzisiaj 23:27
jeśli ci sie chce to spróbuj wstawić zamiast tego kondensatora 2200uF 3 razy wiekszy czyli 6600... i nei pytaj mnie dlaczego
ok sprobuje gdzie taki kondensator dostane? w jakiej cenie? i co mi jeszcze potrzebne do tej operacji? lutownica igielkowa czy cos takiego?