[1.9TD AAZ] Turbosprężarka.
[1.9TD AAZ] Turbosprężarka.
Znowu mam problem z wyciekajacym olejem z pod sztywnego przewodu tzn pod nakretki.
Juz probowałem miedziana podkladka to uszczelnic i dał na 2 tygodnie odpoczynku, znow zaczeło wyciekac olej.
Jak moge rozwiazac ten wyciekajacy problem....
Juz probowałem miedziana podkladka to uszczelnic i dał na 2 tygodnie odpoczynku, znow zaczeło wyciekac olej.
Jak moge rozwiazac ten wyciekajacy problem....
Ostatnio zmieniony 16 lip 2009, 17:28 przez Tomciokatowice, łącznie zmieniany 2 razy.
no niestety fotek niezrobi bo niemam aparatu ale moze z telefonu zrobie i ci wysle na maila...
szczegoły sa takie ze jak mam turbine to od gory idzie przewod ktory doprowadza olej silnikowy to smarowania łozysk w turbinie, włąsnie jest tam nakretka do turbiny i tak jakbym z pod niej sie wyciekał olej.
Ja juz poprostu ma dosc kupowania oleju i dolewania...
koledzy mi doradzaja zebym wział silikonem to uszczelnił ale boje sie troche...
Jutro moze jeszcze pojade do jakiegos warsztatu i oni mi doradza co zrobic z tym problemem...
szczegoły sa takie ze jak mam turbine to od gory idzie przewod ktory doprowadza olej silnikowy to smarowania łozysk w turbinie, włąsnie jest tam nakretka do turbiny i tak jakbym z pod niej sie wyciekał olej.
Ja juz poprostu ma dosc kupowania oleju i dolewania...
koledzy mi doradzaja zebym wział silikonem to uszczelnił ale boje sie troche...
Jutro moze jeszcze pojade do jakiegos warsztatu i oni mi doradza co zrobic z tym problemem...
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
ten wyciek mnie denerwuje bo nie chce wydawac kasy na nowa lub regenerowana turbine.... niestety ale mi nie chce dodac fotki a ta stronke .. jesli ktos pozwoli towsyle na maila i se obejzy to zdjecie i moze mi pomoze z tym wyciekiem...
Dodano: 2009-06-23, 13:03
[quote="Tomciokatowice"]ten wyciek mnie denerwuje bo nie chce wydawac kasy na nowa lub regenerowana turbine.... niestety ale mi nie chce dodac fotki a ta stronke .. jesli ktos pozwoli towsyle na maila i se obejzy to zdjecie i moze mi pomoze z tym wyciekiem...[/quote]
Czy ktos podał swojego maila na moja poczte????
Dodano: 2009-06-23, 13:03
[quote="Tomciokatowice"]ten wyciek mnie denerwuje bo nie chce wydawac kasy na nowa lub regenerowana turbine.... niestety ale mi nie chce dodac fotki a ta stronke .. jesli ktos pozwoli towsyle na maila i se obejzy to zdjecie i moze mi pomoze z tym wyciekiem...[/quote]
Czy ktos podał swojego maila na moja poczte????