Audi 90 2.3E koniec histori,audi spalone:(
-
- Forum Audi 80
nie zwężki przez co dostaje więcej powietrza na gazie jak i benzynie.
działa to na zasadzie gaźnika tyle że na gaz
tu masz ciekawy artykuł
http://www.corrado.com.pl/warsztat/blos/blos.htm
masz tam obrazki zakładasz to zamiast miksera a popatrz jaki przelot ma mixer (mizerny <osohozi> ) blos właśnie do tego służy <ok> aby zniwelować
działa to na zasadzie gaźnika tyle że na gaz
tu masz ciekawy artykuł
http://www.corrado.com.pl/warsztat/blos/blos.htm
masz tam obrazki zakładasz to zamiast miksera a popatrz jaki przelot ma mixer (mizerny <osohozi> ) blos właśnie do tego służy <ok> aby zniwelować
-
- Forum Audi 80
- Daniello85
- Audi 80 Klub
Miodek na początku tak było ale teraz jest super i lepiej być nie może,nie musze tak gazu wciskać jak na mixerze i niuńka mniej pali,jeździ jak kiedys na benzynie,no prawie,ostatnie dwa tankowania wyszło mi 11l/100km,ale czekam az mi sie gwarancja na gaz skończy i jeszcze sie podłubie przy nim,Łukasz może powiedzieć śmialo czy jest jakaś różnica w przyspieszaniu...a co do tych przewodów to o nie sie mnie nie pytaj bo tego to ja akurat sam nie zakładalem,tylko znajomy mechanik tego sie podjoł,cieszę sie z tego powodu,bo gaziarze u mnie to jeszcze nie wiedzą co znaczy blos
-
- Forum Audi 80
człowiek który mi to zakładał powiedział ze wiecej nie bierze takiej roboty,za dużo zabawy z założeniem i regulacją,a na dodatek i tak powiedział że jak by drugi raz zakładal to by nie pamietał co i jak jeden dzień jeździłem blos plus mixer,to była opcja tymczasowa ponieważ mialem bardzo pilne wyjazd i trzeba było na szybko złozyć jakos auto,i na takim zestawieniu auto nie jeździlo... znaczy była kompletna kicha
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80