Witam
Mam problem z nastawnikiem pompy ,, Indukcyjny''
W czasie jazdy trzęsie mi całym samochodem jest coraz gorzej strasznie mnie to denerwuje. I jeszcze do tego jak stoi na wolnych obrotach to falują obroty.
Gdzie mozna najlepiej to naprawić.
Kto w Warmińsko Mazurskim się tym zajmuje.
Witam właśnie zrobiłem sobie nastawnik pompy i zapłaciłem 100zł jeżdżę już tydzień i jest ok jeśli ktoś chce namiary to zrobiłem w Bartoszycach piszcie dam namiar na mechanika.
[1.9TDI 1Z] Gdzie można zregenerować nastawnik pompy.
[1.9TDI 1Z] Gdzie można zregenerować nastawnik pompy.
Ostatnio zmieniony 12 lip 2009, 10:07 przez polus, łącznie zmieniany 3 razy.
Kolego spróbuj skontaktować się z tym klubowiczem: https://audi80.pl/adamm,u,6031.htm
Pisalem niedawno w innym temacie takie zapytanie.... ale nikt nieodpisal pozwole sobie powtorzyc...
Co moze byc główną przyczyna szybkiego zabrudzenia nastawnika indukcyjnego... w tamtym roku bardzo solidnie czyszczony 2 razy a w tym pasuje juz wyczyscic dystans od pierwszego czyszczenia to jakies 20tys...
Ktos sie wypowie??
Co moze byc główną przyczyna szybkiego zabrudzenia nastawnika indukcyjnego... w tamtym roku bardzo solidnie czyszczony 2 razy a w tym pasuje juz wyczyscic dystans od pierwszego czyszczenia to jakies 20tys...
Ktos sie wypowie??
WitamChaquira pisze:Pisalem niedawno w innym temacie takie zapytanie.... ale nikt nieodpisal pozwole sobie powtorzyc...
Ktos sie wypowie??
A skąd bierzesz ropę