[Cabrio] Zderzak przedni - rodzaj kierunkowskazow ?
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
[Cabrio] Zderzak przedni - rodzaj kierunkowskazow ?
Szukam zderzaka z wersji RS2 do mojej Audicy, dzisiaj wpadlem na pomysl przeszukania samochodow do sprzedazy - wiadomo moze ktos sie skusi zamienic ;] i natnalem sie na dwa rodzaje kierunkow w zderzkach... chcialem sie zapytac czy wychodzily dwie wersje zderzakow, jedna z kierunkami, np. z cabrio a druga z Porsche?
zalaczam dwa zdjecia:
pierwsze z kierunkami z Porsche
drugie przykladowo z kierunkami z mojego cabrio
zalaczam dwa zdjecia:
pierwsze z kierunkami z Porsche
drugie przykladowo z kierunkami z mojego cabrio
Ostatnio zmieniony 12 mar 2010, 09:44 przez Kolczat, łącznie zmieniany 2 razy.
- siwusek216
- Forum Audi 80
Na pierwszym zdjęciu masz oświetlenie (kierunki+ HALOGENY - tak, tak, też są inne) porsche/RS2/cabrio>98.kolczat pisze:czy wychodzily dwie wersje zderzakow, jedna z kierunkami, np. z cabrio a druga z Porsche?
drugie zdjęcie to allegrotunning ze zwykłym oświetleniem, jakie wychodziło w każdej 80-tce (halogeny) a w takim komplecie (halogeny+kierunki) w każdym 80 v6, coupe, cabrio<98.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Kontakt:
ok, dzieki za info ;]
shellah, a ile Ciebie wyszlo robienie takiego zderzaka? a jezeli chodzi o sprzedaz to tam nikt nie pisal ze to z rs'a ten koles poprostu sprzedaje cala fure z tym bumperem, ale nie przechwalal go ze to rs ;] pozatym mi by roznicy nie robilo czy to byla by dokladka czy ori z jednego prostego punktu widzenia: trudno dostac sam zderzak ori i trudno dostac do niego halogeny z kierunkami oraz kratki... a w przypadku dokladki halogeny i kieurnki mam z glowy oraz sama sprzedaz mojego ori zderzka ;] pozatym meir'u by mial wreszcie brakujaca kratke w swoim zderzaku ;p
siwusek216, tak pamietam jak tlumaczyliscie mi to ;p ale jednak chcialbym z rs'a bo mi bardziej odpowiada ;p chociaz jakbym trafil z cabrio po '98 to tez bym bral ;]
shellah, a ile Ciebie wyszlo robienie takiego zderzaka? a jezeli chodzi o sprzedaz to tam nikt nie pisal ze to z rs'a ten koles poprostu sprzedaje cala fure z tym bumperem, ale nie przechwalal go ze to rs ;] pozatym mi by roznicy nie robilo czy to byla by dokladka czy ori z jednego prostego punktu widzenia: trudno dostac sam zderzak ori i trudno dostac do niego halogeny z kierunkami oraz kratki... a w przypadku dokladki halogeny i kieurnki mam z glowy oraz sama sprzedaz mojego ori zderzka ;] pozatym meir'u by mial wreszcie brakujaca kratke w swoim zderzaku ;p
siwusek216, tak pamietam jak tlumaczyliscie mi to ;p ale jednak chcialbym z rs'a bo mi bardziej odpowiada ;p chociaz jakbym trafil z cabrio po '98 to tez bym bral ;]
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Kontakt:
shellah, tylko ze w Polsce nie robia po niemiecku ;p
noorbi, albo znalesc kompletny za 700 (tak pi razy drzwi strzelielm bo kiedys koles mial do sprzedania na gliedzie do rs4 za 700)
PawelG, tak jak pisalem jak trafie kompletny z cabrio po '98 to kupie bo tez swietnie autko wyglada
no i reasumujac dokladka odpada w takim wypadku, chyba ze ktos zrobil tak naprawde profesjonalnie ;]
noorbi, albo znalesc kompletny za 700 (tak pi razy drzwi strzelielm bo kiedys koles mial do sprzedania na gliedzie do rs4 za 700)
PawelG, tak jak pisalem jak trafie kompletny z cabrio po '98 to kupie bo tez swietnie autko wyglada
no i reasumujac dokladka odpada w takim wypadku, chyba ze ktos zrobil tak naprawde profesjonalnie ;]
- siwusek216
- Forum Audi 80
prawie ten sam-S2 mialo spryskiwacze,ktorych nie bylo w V6,cabrio i Coupesiwusek216 pisze:To ten sam zderzak S2/compi/coupe/cabrio V6. To lift cabrio odpada bo wlot środkowy ma identyczna wysokość jest tylko szerszy <ok>kolczat pisze:s2 to to samo co competition? w moj gust bardziej wpadaja trzy wloty powietrza w zderzaku - dwa male po bokach i jeden posrodku szerszy i wyzszy ;]