[b3/b4] Ciekawostka - galeria obnizonych audi
Z tego co wiem do coupe wchodzą bez problemu felgi 9" ET 15, czyli opona też może być dosyć szeroka.MICHAL200 pisze:MacAudio jakie wejda najszersze oponki do coupety obnizonej Jamexami :roll:
U mnie przy powiększonym rozstawie kół ( przód 3 cm, tył 5 cm na oś) założone są felgi 17" ET 38 opona 215\40\17 czyli o profil za mała, ale jak założę 215\45\17 też będzie ok.
Jak na razie zrobiłem na tych sprężynach jakieś 1000km i nic nie ociera i nie dobija.
foty pierwsza klasa jak i nunia...jak będe w PL to musimy sie sklupnąć i pocyka fotki naszym niuniom...sprzydał by sie jeszcze czerwony Avant :mrgreen: :lol: :-o :->MacAudiO pisze:Sprężyny Jamex 40\40 :mrgreen:
[url=http://images21.fotosik.pl/177/2c1fe493ea579aeam.jpg]Obrazek[/URL] [url=http://images21.fotosik.pl/177/92752c3a4dd359acm.jpg]Obrazek[/URL] [url=http://images20.fotosik.pl/231/0e7615f2b616c4c4m.jpg]Obrazek[/URL]
Dzięki za miłe słowaFranoF1 pisze:foty pierwsza klasa jak i nunia...
Może do tego czasu jakiś Awant się znajdzie to się zjedziemy .FranoF1 pisze:jak będe w PL to musimy sie sklupnąć i pocyka fotki naszym niuniom...sprzydał by sie jeszcze czerwony Avant
Jeszcze lepiej jak trafisz na spota klubowego to może i więcej czerwonych zwerbujemy.
Spoko nie denerwuj się. Chodziło mi o to, że do b3 mogą iść inne sprężyny (do tyłu na pewno ze względu na inną konstrukcję zawieszenia). A to że masz dobre firmowe sprężynki się chwali. A tak w ogóle to twoja bryczka wygląda super. Miałem w tym samym kolorze, ale w serii i teraz widzę co straciłem.Oofol pisze:A co ma do tego że to B3? Prędzej ma to że ty masz Diesla. Mi chodziło że mam tej samej firmy a nie że ten sam model sprężyn! Tym masz cięższy silnik i przez to inne sprężyny - to przecież logiczne!chips pisze:Po pierwsze twoja ninia to b3, po drugie przeczytaj dobrze symbole, któe napisałem
[B4 1Z] Sprężyny, pasują avant -sedan ?
Dziekuje za odpowiedzi i śliczne udiczki nisko osadzone jestescie super, a teraz mam pytanko jeszce czy pasują sprężynki sportowe do B4 od avanta do sedana?
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Re: [B4 1Z] Sprężyny, pasują avant -sedan ?
tak pasuja, beda troche twardsze ale nie odczujesz tego...rabbit pisze:Dziekuje za odpowiedzi i śliczne udiczki nisko osadzone jestescie super, a teraz mam pytanko jeszce czy pasują sprężynki sportowe do B4 od avanta do sedana?
[B4 1Z] Wysokość progu od gleby
Witam, mam założone od wczoraj springi sportowe niebieskie Lowtec sprzedawca zapewniał że to są obniżające o ok 35-40mm po założeniu auto dość mocno siadło zakładałem na seryjne amorki tylko springi nic nie trze co prawda w 3 osoby ale jak przejeżdzam przez wysoki próg zwalniający to ciutke tłumnikiem ociera ledwie co. Mam koła 195/65 R15 .Moje pytanie jest następujące:
Proszę posiadaczy obniżonych wozów o ok -35 - 40 o podanie mi jak wysoko jest próg od ziemi (proszę o zmierzenie).Ja zmierze swoją i bede wiedział.Mam sedanaB4 19TDi
Proszę posiadaczy obniżonych wozów o ok -35 - 40 o podanie mi jak wysoko jest próg od ziemi (proszę o zmierzenie).Ja zmierze swoją i bede wiedział.Mam sedanaB4 19TDi
[B4 1Z] Wysokość od podłoża
Fajnie dzięi kolczyx, za fotki, Możedsz zmierzyć wysokość swojej audiczki od podłoża do progu na przy przednim i tylnym kole?
Wtedy bede wiedział ile mi sie obniżyła.Masz seryjną to może być wysokość seryjnej
Wtedy bede wiedział ile mi sie obniżyła.Masz seryjną to może być wysokość seryjnej